cover
PULS GRADA · stilistika

Svaki pravi poštovalac mode reći će vam da mu je jedna od omiljenih aktivnosti traženje neobičnih i originalnih starih stvari. U našem gradu ima par mesta gde se one mogu naći, ali odavno je nedostajalo da se pojavi nešto novo. I, evo sada konačno jeste! Polako počnite da pravite mesto u ormanu, jer će vam biti potrebno nakon što posetite „Snatch“.

Snatch je osnovala i ujedno vodi Ivana Simović. Pored toga što je balerina i video montažerka, trenutno je okupirana ovim novim mikro biznisom i svojim online svetom. Ivana se vodila i motivisala narodnom izrekom koja kaže: “voli ono što radiš i nećeš se osećati kao da si na poslu”. Odlučila je da posluša ovu mudrost i da se oproba u trgovini stvarima koje i sama voli, pa ih tako koristi i nosi još od malena.

Second hand i vintage shop Snatch otvorio se pre par nedelja, a nalazi se u uvek promenljivom kraju Beograda punom iznenađenja, iliti u Savamali. Videćete da je prostor second hand-a pravi šik minimalizam. Jasne linije enterijera urađene su od kvalitetnih materijala, a šarmantni miris ženstvenosti dominira utiskom koji prostor ostavlja.

Atmosfera je izvrsno prijatna, pa svako može ostati tu ceo dan ako zaželi. Uz gramofonsku muziku, svedene pastelne boje, Ivana će vas dočekati iza pulta kao osoba koja je ono što jeste – ležerna i pozitivna.

Princip po kom su birane stvari u Snatch-u vrlo je jasan. Ivana je selektovala sve one kvalitetne komade koje bi i ovako kupila sebi ili nekom drugom. Iako je izbor širok i lepo selektovan, kvalitet je uvek ispred kvantiteta.

U Snatch-u ćete naći suknje, bluze, pantalone, džempere, odeću za fitnes.., zatim nakit i druge asesoare. Osim toga, tu su i vintage komadi za kuću koji predstavljaju odličan poklon, a za sve posetioce na raspolaganju su ukusne bombone koje mogu degustirati dok razgledaju unaokolo.

Kada budete posetili Snatch, imajte u vidu da su trenutno apsloutni must have stare farmerke, asesoari i oversized kaputi. A kada već govorimo o aktuelnim trendovima, dobićete i odlične savete-preporuke koje to komade da odaberete za ovu zimu i nadolazeće proleće, ali sve to naravno na licu mesta.

Ljubitelji vintage stvari, i poštovaoci dobrih second hand-ova dobili su novo mesto koje će sigurno rado posećivati, i gde će moći da kupe kvalitetne komade. Očekujte priliv nove odeće, nakita, posuđa, a možda i nameštaja. Zato se trgnite i što pre ščepajte nešto lepo za sebe u Snatch-u.

Giorgio Armani Giorgio Armani: Dva nova parfema za nju i njega cover Novi modni trend – providne kabanice cover Pogled iza stakala: Najbolje naočare za sunce iz filmova hbz-1960s-fashion-1960s-00-index-1498062605 Moda ’60-ih je i dalje neprevaziđena · · · · · · · · ·