Doncafe
U VAZDUHU · nagradne igre

Za mirisna jutra puna optimizma i u Novoj godini, Doncafé je pripremio praznično iznenađenje! Veseli Deda Mrazovi i naš Budiša očekuju vas na poklon šoljici uz koju ćete provesti mnoge trenutke dobrog raspoloženja i uživati u čaroliji slavlja.

Pored šoljice, u novom poklon setu ograničene serije, spremili smo i praznični Doncafé Choco café, kao i Doncafé Moment, u pakovanjima od po 200 grama. Doncafé Choco café, tradicionalna kafa sa ukusom čokolade, donosi neodoljivi spoj omiljenih ukusa. Pažljivo izbalansirana mešavina pržene kafe u kombinaciji sa najfinijim kakao prahom i neodoljivom aromom čokolade napravljena je tako da zadovolji sva naša čula. Za neophodnu dozu jutarnjeg optimizma, tu je Doncafé Moment, mešavina kafe punog ukusa i intenzivne arome.

Upotpunite svoju novogodišnju bajku uz praznično poklon pakovanje, ili igrajte nagradnu igru na našem Facebook-u. Neka i Nova godina miriše na dobro, neka miriše na Doncafé!

JOS Osvojite pakete JOSH! Ribica u novoj ambalaži Vasil Hadžimanov Vasil Hadžimanov specijalni gost kubanske trupe Ecos Company Woah nagradna igra Uvek spremni za Woah avanturu! 2018-09-04_18-36-31DSC_8627 Najbolje iz prirode u novim Nature Box proizvodima · · ·