page-sony-photo
KULTURA · fotografija

Svake godine se radujemo novom takmičenju fotografa koje organizuje kompanija Sony. U trci za prestižnu nagradu prošle godine našlo se čak 320.000 priloženih fotografija iz 200 različitih zemalja. Organizatori očekuju da taj broj bude još veći ovoga puta, a kako bi podsetili sve talentovane fotografe da još imaju vremena za prijavljivanje, oni su objavili najbolje fotografije pristigle do sada.

Sony World Photography nagrade se dodeljuju i profesionalcima i amaterima, s tim da se prvi ocenjuju na osnovu serije od 5 do 10 fotografija, dok drugi dobijaju priznanje za samo jednu fotografiju. U okviru ove dve kategorije postoji još 10 potkategorija za različite žanrove fotografije kao što su slikanje portreta, arhitekture, uličnih scena, pejzaža, divljih životinja itd.

Rok za slanje fotografija je do januara 2019. godine, dok će se ceremonija dodele nagrada održati u aprilu. Ako i ostale slike budu izgledale neverovatno kao one koje imate priliku da pogledate u našoj galeriji, biće to foto takmičenje za pamćenje.

Sony World Photography 2019: Favoriti za osvajanje prestižne nagradeOtvori galeriju
0-758x426 Nadrealne crno-bele fotografije koje će vas zadiviti fake-viral1 Fotografije koje su zavarale milione ljudi širom sveta collage Fotografije koje su zalutale u tuđe telefone 2-13-5b8d1fc3bf01c__880 Fotografije koje otkrivaju mračnu stranu Pariza · · · ·