Sophia Loren
fotografija

Bez nje Holivud ne bi bio kompletan, a svi ljubitelji starih filmova bili bi duboko razočarani, jer Sophia Loren nije samo lepo lice na ekranu, iako, istini za volju, jeste jedna zaista lepa žena. Pre nekoliko dana slavna glumica je proslavila osamdeseti rođendan, a možda za one koji ne znaju treba pomenuti da je kao glumica još uvek povremeno angažovana i sa zadovoljstvom rada da prihvati nove glumačke izazove.

O njenom se izgledu toliko spekulisalo i svi su imali da dodaju ponešto u vezi sa temom njene zdrave ishrane i života, no glumica je davnih dana pokušala da objasni da je zahvaljujući siromaštvu njena figura vremenom postala besprekorna, i u tome naravno nije jedina poznata filmska diva. Najpre je radila kao model, i na taj način izdržavala porodicu, a potom su usledile i prve manje uloge u filmovima.

Oni koji bi je upoznali poput Caryja Granta ili Petera Sellersa, želeli su da zauvek napuste svoje venčane supruge i posvete se samo Lorenovoj, koja je, a to nikako ne treba zaboraviti, bila prva glumica izvan engleskog govornog područja koja je 1962. dobila prestižnu nagradu Oskar.

"Arabesque" 1966.Otvori galeriju
Burleska - sa i bez kostima Izvođači burleske sa i bez kostima Rejkjavik Instagram policije u Rejkjaviku: Kučići, mačići i sladoled Najlepše fotografije iz divljine Najlepše fotografije iz divljine Muzičari pre i posle nastupa Muzičari pre i posle nastupa · ·