h0623005_168771_180115111102_other_03_1200
PULS GRADA · lepota

Zašto Sorabee? Sorabee kolekcija sadrži patentirani sastojak – morski kolagen dobijen iz nekontaminirane morske zvezde u dubinama okeana.

Kolagen iz morske zvezde SF (Starfish) daje koži elastičnost, učvršćuje je i intenzivno se bori protiv bora. Morska voda iz dubina okeana daje koži prozračnost, omogućava izbalansiranost tonusa kože, održava je čistom, hidriranom i omogućava joj sopstvenu revitalizaciju.

Sorabee proizvodi sadrže nisku molekularnu vezu koju čini kolagen iz morske zvezde, voda iz morskih dubina i ekstrakti planktona što omogućava efikasno prodiranje u epiderm kože.

Različiti morski sastojci pozitivno utiču na opušetnu i oštećenu kožu koja je nastala usled posledica zagađene životne sredine.

Odložite prve bore kolagenom iz morske zvezde i pomozite joj da se sama regeneriše i čisti.

Sorabee Balancing Vital Cream je dnevna krema za duboku hidrataciju, pogodna za suvu, osetljivu i dehidriranu kožu. Obogaćena je kolagenom, koji daje koži elastičnost, ekstratom puževe sluzi – intenzivno neguje kožu i pojačava joj imunitet, i ceramidima koji hidriraju kožu zadržavajući vlagu.

AKTIVNI SASTOJCI:

1) Kolagen morske zvezde,  morska voda, planktoni iz mora

2) Beta-Glukan: Uklanja štetne slobodne radikale  Povećava imunitet i popravlja oštećenja na koži

3) Ekstrakt puževe sluzi: Omogućava ćelijama kože hidrataciju i ishranuRevitalizuje umornu kožu.

4) Ulje od semena bele limante: tretman za grubu kožu i proširene pore

5) Ceramide 3: štiti kožnu barijeru za zadržavanje vlage u koži

Koristi se ujutru i uveče nakon ostalih koraka u nezi. Takođe, odlična je i kao podloga za šminku.

Sorabee Balancing Vital Cream za sve dame koje žele nežnu i baršunastu kožu.

NAGRADNO PITANJE GLASI:

Koji su osnovni koraci u nezi kože u Aziji? Odgovore, kao i obično postavite u komentarima na našoj FB stranici ispod ove vesti!

page-tetovaze-kicma Tetovaže na kičmi su ponovo u trendu 5afaa7a1874d1-mona-lisa-makeup-transformation-he-yuya-yuyamika-china-22-5af9710076064__605 Ona se šminkom transformisala u Mona Lizu 8ce3be904e6d5f11a2c16ee22523e81c 8 tajni kako da se miris parfema što duže zadrži na koži iphonewrinkles100518 Da li od ajfona dobijamo bore? · · ·