Spavaće sobe poznatih
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

O njihovom privatnom životu zna se onoliko koliko nam to njihovi agenti dozvole, a sve „slučajno“ objavljene fotografije tumače se dvojako – kao jurnjava za publicitetom po svaku cenu, ili kao neplanirana nezgoda koja će poznate još jednom provući kroz sudove i novčane nadoknade. Međutim, kada je reč o fotografijama koje pokazuju kako je neka slavna ličnost uredila stan, svi znaju, da se ovakve fotografije planiraju i da u javnost neće izaći ništa što prethodno nije provereno ili dogovoreno.

Takav je slučaj i sa spavaćim sobama poznatih, koje su verovatno češće mesto fotografisanja nego odmora poznatih. Svi već znamo da se spava po hotelskim sobama, ili se noću uživa na žurkama drugih poznatih, ili, a nije ni to retkost, poznati odlučuju da spavaju u drugoj sobi ili kući, stanu – ionako im nekretnine nikada nisu manjkale.

Spavaće sobe poznatih ipak, mogu da nam kažu ponešto o tome, kakvu sliku o sebi žele da ostave slavni, ko od njih želi da bude viđen kao porodična osoba, a ko kao ekstravagantna ili jednostavna. Kada nas već tako lako puštaju da zakoračimo u njihove sobe za odmor, možda bismo mogli da u uređenju soba preuzmemo par korisnih saveta od onih koji svoje uređuju prema poslednjoj modi.

Spavaća soba Ivanke TrumpOtvori galeriju
Boogradski izlog Beograd 1405: Predstavljanje nove kolekcije umetničkih suvenira Luksuzna drvena kućica za decu Luksuzne drvene kućice za decu Hleb lampa Hleb koji svetli u mraku 6 nedovršenih zgrada na svetu Tužna sudbina šest najviših nedovršenih zgrada na svetu ·