naslovna badlands
KULTURA · film/TV

Drugi deo treće sezone serije „Into the Badlands” vraća se na male ekrane sa novih osam epizoda 25. marta u 22:00 ekskluzivno na AMC kanalu.

Na pomolu je epska borba koja će okončati sve bitke. Poslednje poglavlje priče o post-apokaliptičnom svetu odmotaće klupko davno zakopanih tajni i otvoriti mogućnost za sklapanje novih savezništava. Zarobljeni Badži pokušava da objasni Saniju da se Pilgrimu ne može verovati. Svestan činjenice da je život njegovog sina u igri, Sani pokušava da se izbori sa odlukom da pomogne Pigrimu da otključa Meridian. U međuvremenu, M.K. se još uvek oporavlja od saznanja da je Sani ubio njegovu majku i željan je osvete. Udovica, koju je Učitelj kidnapovao, je primorana da se suoči sa svojom prošlošću. Mun kreće da spasi Lidiju od smrti koja joj preti, nakon što je rizikovala svoj život da bi ga spasila na bojnom polju.

Za AMC Studios, seriju su kreirali izvršni producenti i pisci Alfred Gof i Majls Milar, a izvršni producenti su Stejsi Šer i Majkl Šamberg, nominovani za Oskara zajedno sa Dejvidom Dobkinom, Stivenom Fungom, Majklom Tejlorom, Karen Ričards, Pakom Kabezasom i glavnom zvezdom serije Danijelom Vuom (Sani). Osim njega, glumačku ekipu čine i Nik Frost (Badži), Aramis Najt (M.K.), Emili Bičam (Udovica), Orla Brejdi (Lidija), Eli Joanides (Tilda), Lorejn Tusen (Kresida), Šerman Augustus (Mun), Babou Ceesay (Pilgrim), Ela-Rae Smit (Niks) i Luis Tan (Gajus).

74943 Novi trejler za film „Psi umiru sami” 922240935599e4976e594773eaa74dfc Stigao je prvi tizer za film „Aladin“ 22-british-true-crime.w700.h467 Najbolji britanski krimi filmovi Shaft768x432 Semjuel L. Džekson je ponovo „Šaft“ · · ·