Ultra (5)
U VAZDUHU · promo

Lovefest biće održan od 2. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a fantastičan muzički lajnap predvodiće neke od najvećih svetskih zvezda elektronske muzike kao što su Jamie Jones, Seth Troxler, Sven Vath, Dubfire, Loco Dice, Pan-Pot – da samo pomenemo neke. Ultra će na Lovefestu imati svoj stejdž, biće tu da ti pruži dovoljno energije za četiri dana i četiri noći partijanja, ali i da se postara da ovaj festival doživiš iz drugačijeg ugla i pamtiš čitavog života, čitaj dalje da saznaš o čemu se radi.

Jedinstvena lokacija smeštena u prelepom prirodnom okruženju, odličan lajnap, prava letnja festivalska atmosfera ono su što izdvaja Lovefest, pa i ne čudi što iz godine u godinu ovaj događaj poseti više od 75.000 mladih ljudi iz celog sveta. Jesmo li pomenuli da je festival skoro pa rasprodat?! Za svoje 12. izdanje ovaj Lovefest trajaće jedan dan duže, donoseći više ljubavi, više zabave i više muzike na 5 različitih bina. Kao i prethodnih godina, dnevni program održavaće se na H2O bini na Olimpijskom bazenu, dok se noćni provod održava na preostala četiri stejdža Fire, Blow, 99 i Ultra Energy stejdž. Pored stranih DJ-eva i producenata, nastupiće i veliki broj domaćih izvođača. Vrhunski svetski umetnici Dan Shake, Glenn Underground, Gerd Janson, Levon Vincent i domaće zvezde Marko Milosavljević, Nikola Vemić i Doo samo su neki od izvođača koje ćete čuti na Ultra Energy stejdžu. Kompletan lajnap festivala pogledajte ovde.

Osim odličnog muzičkog provoda, čeka te i fantastična avantura u Ultra zoni festivala.

Spektakularan upad uz Ultra ziplajn

Ultra ziplajn biće postavljen iznad Fire stejdža, pa imaš priliku da se njime spustiš pravo u epicentar dešavanja. Spektakularan način da započneš svoju festivalsku avanturu. Karta za ziplajn su 2 Ultra limenke.

Ultra autfit za festival ljubavi

Naši umetnici sprejevima će oslikavati majice, praveći od njih malo umetničko delo. Ne samo da ćeš imati originalan autfit te večeri, već i kul uspomenu sa festivala, takođe za dve Ultra limenke.

Gejming zona

U Lovefest kampu nalaziće se naša gejming zona gde ćeš moći da se zabaviš igrajući arkadne igrice na automatima. Jedna Ultra limenka je jedan žeton.

Ultra foto galerija

Ako nema fotke kao da se nije ni desilo, zato će naš fotograf hvatati najbolje momente na podijumu za ples, stvarajući nezaboravne uzpomene. Sve fotke biće odmah odštampane i okačene u galeriji u Ultra zoni.

Prvih četvoro posetilaca koji se spuste ziplajnom, nabave Ultra majicu, odigraju arkadne igrice i čija se fotka nalazi u galeriji u našoj zoni, dobiće VIP narukvicu za to veče, a u VIP zoni čeka ih specijalan poklon. Svi ostali koji „ispune” ova 4 „zadatka” dobiće fast line narukvicu za Ultra Energy stejdž, kako ne bi morali da se provlače kroz gužvu.

Bambi ribica Zlatna ribica vodi na Ibicu majorka Letujte na Majorci u julu i platite manje 01_97 Smoki osvojio Superior Taste Award EUC SUN (2) Eucerin: Bezbrižno leto uz 20% popusta · · ·