page-cover
PULS GRADA · moda

Kada je modni brend Helmut Lang predstavio svoje manekenke obučene u „spoljašnje“ brushaltere na reviji njihove ovogodišnje kolekcije za proleće/leto, mišljenja modnog sveta su se odmah podelila na za i protiv.

Kao što je uobičajeno kada imamo posla sa avangardnom odećom, jedna strana javnosti je pohvalila kreativnost i odvažnost dizajnera, dok je druga skrenula pažnju na činjenicu da je dati komad odeće potpuno nepraktičan.

Ispostavilo se međutim da famozni brushalter uopšte nije brushalter, bar ne u uobičajenom smislu te reči. Osim što se nosi preko ostale garderobe, umesto ispod nje, on nema zadatak da pruži podršku vašem poprsju, već je u pitanju jedna obična tašna… ili ne baš toliko obična, kada bolje razmislimo.

Brus-tašna se prodaje u tri boje: crnoj, crvenoj i beloj. Napravljena je od kože i ima dve pregrade (logično). Može da se nosi kao tradicionalni brushalter (samo spolja) ili spojenih pregrada u rukama kao obična tašna.

Helmut Lang brus-tašne se prodaju po ceni od 996 dolara na ovom sajtu. Zlobnici bi rekli da treba nama platiti da bi se usudili da nosimo ovako nešto. Ako pak smatrate da ste ispred vremena, da imate jedinstven stil i želeli biste da kupite nešto nesvakidašnje, eto sjajne prilike da pokažete koliko ste stvarno hrabri kada je u pitanju moda.

Kolaž Oskar 2018. Oskar 2018: Najbolje obučene glumice na crvenom tepihu dolce-and-gabbana-drone-models-handbags-designboom-2-818x429-cover Nove Dolce & Gabbana tašne nosili su dronovi esq120117adamdriver007-1510871342-copy-1517411026 Samo za momke: 4 super načina da nosite teksas page_cover Najbolje od uličnog stila sa Nedelje mode u Milanu · ·