Intersport_Miodrag-mitja-Bogdanovic-1607cover
PULS GRADA · shopping

Sportska oprema, novi trendovi i kolekcije kojima nećete odoleti čekaju vas u novim Intersport prodavnicama. Novi koncept kupovine, sa većim brojem brendova i artikala, predstavljen je u oktobru u Intersportu u TC Mercator, a svi oni koji vole da kupuju „sa ove strane mosta‟ imaju prodavnicu u TC Rajićeva.

Ljubitelji sportskih kolekcija će, pored bogatog asortimana za trčanje, planinarenje, fitness, skijanje, timske i ostale sportove koje nudi Intersport, moći da odaberu neke od ultimativnih modela i isprate poslednje svetske modne trendove u prodavnici The Athlete’s Foot, koji na tržište Srbije dolazi pod okriljem Intersporta, i nudi bogat izbor svetskih sportskih brendova, pa i za najizbirljivije trendsetere.

Ako želite da budete zapaženi u dnevnoj šetnji, klubu, da vaša sportska obuća bude deo ekskluzivnih limitiranih kolekcija, posebno biranih boja ili da nosi ime nekih novorođenih sportskih brendova, ovo je prava destinacija za vas.


Humanitarna aukcija Nezaboravni prvi rođendan Tike Shopa Black Friday „Black Friday“ u Mascomu! Anđela Jovanović & The Spot The Spot i Anđela Jovanović Sarlot Genzbur_cover Mascom: Kupite novogodišnje poklone na vreme · ·