BeFunky-collage
PULS GRADA · aktuelno

Airwaves te ponovo iznenađuje novim, neponovljivim ukusom! Ovoga puta u pitanju je Cherry Menthol – jedinstvena kombinacija jačine nane i neodoljivog ukusa trešnje koja će te razmrdati i osevežiti u vrelim letnjim danima koji dolaze.

Ali ovog puta sa novim ukusum stiže nam i novi superheroj – Cherry Man!

Cherry Man udara jako i osvežava u trenutku! On je podjednako snažan i nežan, sladak i zabavan, uvek spreman na najveće izazove. A da li si i ti?

Cherry Man te poziva da dođeš na CHERRY GAMES, jedinstvene i nezaboravne dane izazova na Adi Ciganliji.

Čekamo te 17, 18, 19, 25. i 26. maja od 10 do 18 časova, na Adi.

Uživaj u Airwaves Cherry Menthol žvakama i okušaj se u mnogim zanimljivim igrama i izazovima na koje te stavlja Cherry Man lično!

Dođi da se družimo, zabavimo, šalimo. Dođi da osetiš moć nane i osvežavajuću snagu trešnje! Dođi da upoznaš novog superheroja, odgovoriš na njegove izazove i osvojiš zanimljive nagrade! Vidimo se na Adi!

lj3 Beogradski parkovi će konačno dobiti ljuljaške za invalide Gabriel-and-Myllena National Geographic dokumentarac „Sajam nauke“ imaće besplatnu projekciju u okviru ovogodišnjeg BelDocs festivala Staropramen Staropramen na Street food festivalu proslavio 150 godina najbolje praške priče Igrackice Ruznjici u Happy Meal ponudi Igračkice „Ružnjići“ od 10. maja u okviru Happy Meal ponude · · · ·