BeFunky-collage (14)
PULS GRADA · lepota

Sezona letnje obuće i damskih sandala uskoro kreće, što znači da stopala zahtevaju intenzivniju i redovniju negu. Bilo da odlazite kod pedikira ili birate kućne tretmane, saveti koji slede mogu vam biti od velike pomoći.

Idite na pedikir

Priuštite sebi pedikir u salonu najmanje dva meseca pre nego što planirate da obujete sandale – koža na nogama je 12 puta deblja od ostatka tela, tako da treba da potražite pomoć profesionalca na vreme.

Nega kod kuće

Nakon pedikira u salonu, nastavite negu i kod kuće tako što ćete stopala tretirati dva puta nedeljno. Samo pazite, skidanje previše kože može izazvati žuljeve jer nova koža na nogama neće imati nikakvu zaštitu.

Investiranje u prave proizvode

Kada je u pitanju briga o stopalima, uvek koristite hidratantnu kremu specijalno dizajniranu za stopala jer ona prolaze kroz proces starenja na isti način kao i vaše lice, tako da je svakodnevno nanošenje kreme od ključnog značaja za njihovo dobro stanje.

Spavanje u čarapama

Za mekša i nežnija stopala, dok spavate možete nositi čarape, ali one treba da budu pamučne i pre nego što ih obujete, na stopala nanesite kremu.

Nega zanoktica

Nega zanoktica može da traje samo minut dnevno, a za vaša stopala će učiniti dosta toga. Na primer, pre spavanja, možete uljem za zanoktice izmasirati nožne prste.

cover www.allure.com Sve tetovaže Lady Gage i njihovo značenje 2 Individualne potrebe kože – mi (ni)smo svi isti crvenilo-cover Rešite se konačno kuperoze, dosadnog crvenila na koži! cover Milan Bauranov: Šminker koji ruši granice i poziva na originalnost · · · ·