Spremni za jesen
PULS GRADA · moda

Za veliki broj modnih marki u Srbiji iako je avgust tek počeo, police su spremne za jesen i sve njene čarolije. U tome naša država nije ništa drugačija u odnosu na neke druge, tako mu je to u svetu mode i trendova – uvek za korak ispred potrošača. Ipak, među mnogobrojnim krpicama koje se već sada sreću po gradu, jedno ime, i jedan brend uvek izazivaju jednako poštovanje – Zara, naravno.

U jesenjoj sezoni Zara je više sportski i dečački raspoložena, što će reći vni, da su krojevi jednostavni, linije takođe, a sve ima onaj čuveni „zara šarm“. Ako se oni pitaju žena naredne sezone neće nigde moći da makne bez kišnog mantila, ili velikog i klasičnog sakoa iz ’80-ih. Oksford cipele se podrazumevaju, po neki crni ili sivi gotovo „školarka“ minić, ali sve se čini kao jednostavno, beskrajno prijatno za nošenje i u izvesnom smislu klasično. Za slučaj da u toku jeseni imate zakazanu koktel večeru ili neku drugu svečanost, pripremite se da ogrnete leopard „animal print“, a na posletku zašto i da ne, dovoljno ste dugo krili tu životinju u sebi!

Zara za jesenOtvori galeriju
Zvezde novog Pirelli kalendara Zvezde novog Pirelli kalendara 23 savršene košulje 23 košulje za 23 dana avgusta Nina Karlavaris Kupaći kostimi Nine Karlavaris Najbolje obučeni muškarci 8 najbolje obučenih muškaraca u julu · · · · ·