Nova koktel karta
PULS GRADA · gastro

Nova koktel karta u Lobby baru, hotela Square Nine će vas zasigurno oduševiti. Vreme je da se prepustite autentičnim pričama u čaši proverenog Lobby bara, i dozvolite stručnjacima da vam prirede nesvakidašnje iskustvo.

CRAFT COCKTAILS

Autentične ručnorađene priče u čaši. Pažljivo pripremljeni biteri, likeri i sirupi, u kombinaciji sa sveže ceđenim sokovima i namirnicama. Oni ulažu svoju energiju, veštinu, vreme i iskustvo u nešto zaista posebno, nešto toliko personalizovano da samo njihov barmen može da vas povede na to putovanje. Doživite njihov zanatski dodir.

CLASSICS REVISITED

Vraćanje klasicima, birajući suptilne recepture kojima daju potpuno novi život. U Lobby baru stavljaju akcenat na neke od zaboravljenih favorita poznavalaca dobrog pića. Istorija stila, vanvremenskog kvaliteta pretočena u odabir koktela za najistančaniji ukus.

YOUR OWN GIN AND TONIC AFFAIR

Uživajte u gutljajima ove atraktivne i zavodljive kombinacije za savršen, elegantan i ispunjen ugođaj u privatnosti Lobby bara. G&T, poznati partneri u ovoj jedinstvenoj aferi. Golicaju vašu maštu kako bi zadovoljili vaša čula!

Gout de France Gout de France večera kinder Čudne zabrane kada je hrana u pitanju www.healthline.com Kafa sa vinom: Savršen spoj na koji ste čekali DSC_1317 Trpezarija Salad Bar: Jedinstvena „to go“ ponuda · · ·