Baka
U VAZDUHU · društvene mreže

Kako da se bude zvezda na Internetu je pitanje koje mnogo ljudi postavi sebi svakog dana. Svašta bi neko uradio samo da bude poznat, ali izgleda da oni koji to uopšte ne žele prvi postanu slavni.

Naravno, ovo nije pravilo, samo je teško biti poseban u gomili drugih koji vape za zrnom Internet slave.

Kada je postavio na Tviteru fotografiju kako njegova baka ljubazno pita Google da joj kaže koja se to godina krije iza rimskih bojeva, 25-godišnji John nije ni sumnjao da će on i njegova baka postati viralne senzacije.

„Pitao sam baku zašto je koristila reči ‘molim’ i ‘hvala’ i misli da postoji neka prava osoba u Guglu koji se brine o svim pretraživanjima. Ona je odgovorila da je mislila da će pretraga biti brža ako bude ljubazna“ , rekao je John za BBC. Da, ljubazna gospođa je došla i do BBC-ja. Ali, još neko se oglasio. Google lično.

Prvo su iz Google UK na svom zvaničnom Tviter nalogu izrekli da ih je ova pretraga u milion dnevno, koje se izvrše, nasmejala, zahvalili su se i rekli da je odgovor 1998.

Zatim su se na Tviteru oglasili i sa zvaničnog Google naloga.

Google se zahvalio 85-godišnjakinji koja je iskazala ljubaznost prilikom pretrage, a ako ste slučajno prospustili početak ove sjajne Internet priče, on je ovde.

sve Upoznajte inspirativne žene sa Instagrama baka onlajn Ljubaznost je bitna: Kako 85-godišnjakinja pretražuje Internet