SLIKA 5_cover
U VAZDUHU · grad

Ako ste pobornik pabova i barova, dakle, dobre klope, „živih“ svirki i piva, vaš izbor je, svakako Wurst Platz Bar. Često smo pisali o ovom beogradskom klubu u našim prethodnim izdanjima. Ono što je u ovom trenutku u fokusu je decembarska programska šema i doček Nove godine u ovom, popularnom, prestoničkom klubu.

31.12.2017.

Za sam doček, primećujemo, niti jedan klub koji organizuje slavlje nema ovako bogatu ponudu. Dakle, za svakoga ponešto. Na „Hell“ sceni pol poziciju zauzima Vukašin Brajić sa svojim bendom. Za sve ljubitelje gitarskog zvuka, rok obrada u hard – rock i heavy – metal fazonu ovo je idealna prilika da uživaju svoje poslastice. Takođe, Wurst je okupio najbolje od rokenrola od svojih rezidentnih bendova te se očekuje gostovanje frontmena „Džepova“ koji četvrtkom sviraju na „Hell“ sceni. U pauzi svirke, svoje mesto za di – džej pultom zauzima „DJ – Alek“ koji će vas lagano voditi do sledećeg pića. Žurka će trajati dugo.

Na rajskoj sceni (Heaven scene) Wurst Platz Bara ovoga puta „Gitarinet Groove Sistem“. Bend koji je bio pobednik serijala „Najbolji bendovi Srbije“, emotivanom na Radio – televiziji Srbije, ima nesvakidašnji način izvođenja pesama i neprestano vas tera da se u ritmu pomerate. Ova četvorka obrađuje rok, dens, haus i pop hitove. Klarinet, gitara, bas – gitara i perkusije: Gitarinet Groove Sistem.

Za više informacija posetite fejsbuk ili instagram nalog Wurst Platz Bara, a ukoliko želite usmeno informišete možete pozvati sledeći broj telefona: 064 01 61 419.

Kompletan personal Wurst Platz vas očekuje. Vidimo se u Makedonskoj ulici broj 4.

Wurst Platz Novi Sad

Bord Wurst Platz – a iz Beograda odlučio je da predstojeće godine otvori novi lokal u Novom Sadu. U planu je rezidentura beogradskih i novosadskih bendova u kombinaciji, raznovrsna kuhinja i veliki izbor piva. Novosađani mogu da očekuju novo mesto okupljanja i otvaranje početkom februara. Uskoro više informacija u našem magazinu.

Wurst platz Bar – nedeljni program /Beograd/

Ponedeljak – Ivan Radenov – accustic Monday

Utorak – Tria – Večera i pivo

Sreda – (dupli program); Samo retki nađu retke (Đ. Balašević tribute band) / Bane – Dobri Sin (Sve u svemu one man band)

Četvrtak – Džepovi – rokenrol žurka

Petak – Gitarinet Groove sistem – Igrajući petak

Subota – Vkašin Brajić band – Hard Rock Belgrade (cover)

Nedelja – Deadline Band (live band karaoke) – Svi pevamo


photo-1485596811645-33056dc9c562 Drugačiji dani praznika audience-868074_960_720 Muzički dani _DSC0279 LEILA Records: Noći dobre muzike 921150_10153467622089531_1131778248534764529_o Moto Deda Mraz 2017. · · · · · · · ·