covermastercardhappyday
U VAZDUHU · promo

Mastercard i dm drogerie markt nagrađuju kupce poklon karticama u vrednosti od 600 dinara za svaku kupovinu u iznosu preko 2.000 dinara koju obave svojim Mastercard ili Maestro beskontaktnim karticama. Akcija „Srećan dan“ biće organizovana jednom nedeljno tokom aprila različitim danima, a biće to idealna prilika da kupci u dm drogerie markt lancu uživaju u brzim, sigurnim i jednostavnim plaćanjima uz Mastercard beskontaktnu tehnologiju a da istovremeno kupe više.

Poklon kartice se mogu koristiti na svim trgovačkim lokacijama u Srbiji, važe 10 godina i ne mogu se dopunjavati. Za tačnu informaciju kada će naredni Srećan dan biti organizovan, posetite dm drogerie markt veb sajt, Fejsbuk stranu i mobilnu aplikaciju.

Mastercard beskontaktna tehnologija omogućava da se plaćanja obavljaju na brz i praktičan način jer sve što kupci treba da urade je da prislone svoju beskontaktnu karticu na poseban beskontaktni terminal na kasi i sačekaju par sekundi da svetlosni i zvučni signal potvrde uspešno obavljenu transakciju. Za iznose do 1.500 dinara nije potrebno unositi PIN kod, dok se plaćanja i iznad ovog iznosa mogu obavljati beskontaktno, ali tada je potrebno uneti PIN kod.

covernexts Novi neXt Smoothie – pametni voćni „snack“ od sada na tržištu Heineken i Sony takmičenje Počinje prvi Heineken i Sony PS4 turnir covermagdorucak Prikupljeno skoro 9 tona hrane za decu sa smetnjama u razvoju Prvi tim u takmičenjuTrag u boci, prodaja u Koci Trag u boci, prodaja u Koci · · · · ·