cover www.popsugar.com i www.pinterest.com
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Bilo da radite od kuće ili iz kancelarije, priznaćete da izgled radnog prostora igra bitnu ulogu u tome kako ćete obavljati posao. Zato vam nudimo jednostavne predloge koji će ostvariti značajnu promenu u radnom okruženju, i tako učiniti da posao obavljate ko od šale.

Piše: Isidora Spasić

Praktični komadi nameštaja

Kreirajte ušuškani prostor gde će vam podne police, viseći elementi, sto i stolica omogućiti da sve bude nadohvat ruke. Jednostavna polica sa velikim udubljenjima biće zgodna da u nju ubacite kutije, registratore, knjige i razna dokumenta. Ukoliko je vaš radni prostor limitiran, razmislite o tome da uzmete sto na rasklapanje. Ne zaboravite naravno i na udobnu anatomsku stolicu, koja bi trebalo da ima točkiće kako biste lakše mogli da se krećete po prostoru.

Magične kutije

Kutije su skoro neizostavan element u svakom radnom prostoru. U njih možete odložiti šta god želite, što će vam pomoći da prostorija deluje uredno. Providne kutije su naročito zgodne jer ćete odmah videti šta se u njima nalazi. Za slučaj da želite malo veselja na radnom mestu, opredelite se za šarene kutije, ili pak one bele ako ste više ljubitelj jednostavnog i elegantnog stila.

Mini polica na stolu

Kako vam se važne stvari ne bi rasipale na više mesta, ovakve police su posebno funkcionalne. Staju na sto, a u njih možete rasporediti kancelarijski materijal, knjige, novine, dokumenta, omiljenu šolju, naočare, časovnik i druge stvari koje su vam uvek potrebne.

Postolje za kompjuter

Reč je o najčešće drvenom postolju na koji staje monitor, a koji još ima i udubljenja predviđena za mobilni telefon, šolju, olovke i razne džidžabidže. Ispod postolja se odlažu miš, tastatura, notes i radna sveska, što će kreirati idealnu radnu celinu u kojoj ćete se bez problema snalaziti.

Viseći podsetnik

Život, pa tako i posao, biće vam lakši ukoliko budete imali jednu tablu na kojoj ćete kredom ili markerom zapisivati podsetnik. Uz ovakvu tablu trebalo bi da idu kvačice na koje možete odložiti ključeve, slušalice, makaze… I još bi bilo dobro da se nalazi pregrada za odlaganje koverata, pisama, računa, flajera, reklama…

Sve na jednom mestu

Pregrada sa fiočicama zvuči kao naizgled jednostavan element, ali verujte da će vam postati omiljen u čitavom radnom prostoru kada shvatite koliko toga možete da držite u njemu. Još ako na sebi ima opciju da podesite datum, biće to pun pogodak.

Organizator na zidu

Okačite na zid otvorene plastične pregrade ili žičanu policu, na koje ćete pregledno i jednostavno odlagati novine, časopise, dokumenta i druge važne papire. Tako ćete znati da vam se sve nalazi na jednom mestu, a i sam prostor će onda biti daleko uredniji.

Komplet čini čuda

Ako ste jedna od onih osoba koja pati od toga da sve bude kao pod konac, budite bez brige. Jednostavno rešenje krije se u tome da izaberete komplet za sav kancelarijski materijal koji najviše odgovara vašem senzibilitetu.

Upečatljivi detalji

Radni prostor ne treba da bude samo funkcionalan već i lep, kako biste se u njemu osećali što prijatnije. Zato su detalji izuzetno važni, pa će makaze sa specifičnom drškom, lampa sa čašom za odlaganje kancelarijskog materijala, naizgled mermerna kutijica za spajalice, originalna podloga za miša i set neobičnih olovki, učiniti da svoje obaveze ispunjavate sa zadovoljstvom.

collage Pletena korpa kao zanimljiv detalj u enterijeru page_cover Ovakve bioskope još niste videli collage Ovo će biti vodeći trendovi u enterijeru tokom 2019. cover www.justrichest.com Pogledajte miliona vredne domove Donalda Trampa · · · · ·