1212
U VAZDUHU · urban flash

Mihael Masart je fotograf iz Belgije. Nakon što je 2008. doživeo povredu, prestao je da se bavi sportom, ali to mu je omogućilo da se ozbiljnije posveti svom drugom omiljenom hobiju, fotografiji.

Strast za sportom prerasla je u strast za fotografijom, koja je postala sastavni deo njegovog života. Jedan od njegovih najnovijih projekata je i ova serija slika, u kojima Dart Vejder pokušava da se bavi običnim poslovima. Kompletna ideja ovog projekta nazvana je Imperija protiv krize, a trebalo bi da pokaže šta bi glavni negativac iz serijala Ratovi zvezda radio ukoliko bi se Galaktičko carstvo suočilo sa krizom.

Mihael Masart se fokusira na bankrot imperije i priča priču iz ove tačke, istovremeno pokazujući stvarnost nekih od nas, koji ponekad nemaju izbora i moraju da rade stvari koje su predstavljene na slikama. Pogledajte u našoj galeriji kako bi se Dart Vejder snašao za vreme ekonomske krize.

"Dart Vejder" suočen sa krizomOtvori galeriju

maxresdefault Naučite strane jezike u tri laka koraka pagetoalet Vandalizmi u javnim toaletima koji su nas slatko nasmejali wrong 29 uobičajenih stvari koje radimo pogrešno imagecover Viralni video: Najbolji klipovi u 2017. · · · ·