rawpixel-com-378003-1000x500
U VAZDUHU · urban flash

Nova godina je stigla, i pravo je vreme da donesemo određene odluke koje će nam omogućiti da se osećamo zadovoljnije.

Astrologija kao pseudo nauka pokušava da nam pomogne da svoj život živimo kvalitetnije. Posmatrajući zvezde i planete, dolazi do zaključka šta je ono što nam je važno ili što nas brine. Svaki znak je poseban i ima određene karakteristike. Ovna i ribu neće usrećiti iste stvari, ali ukoliko ih posmatramo pojedinačno, možemo videti ono što bi samo jednom i određenom znaku. U nastavku teksta pročitajte predloge šta bi svaki horoskopski znak trebalo da obavezno uradi u ovoj godini.

Ovan – Penjanje

Ovan je pun energije i mora se usredsrediti na neki produktivan način. Dobar hobi za ovnove je svakako penjanje.

Bik – Pravljenje albuma
Bikovi su večno vezani za svoja sećanja i prošlost, pa će tako pronaći veliko zadovoljstvo u izradi različitih „spomenar“ albuma.

Blizanci – Pravljenje kolača

Blizanci obožavaju da prave kolače, ako ste u ovom znaku i ukoliko se već time na bavite u slobodno vreme, pokušajte u 2018.

Rak – Pisanje pisama

Rakovima je potrebno vreme za sebe. U tim trenutcima se presele u svoj svet u kome u potpunosti uživaju. U 2018. godini posvetite se pisanju pisama, kako bi što kvalitetnije provodili vreme onda kad ste sami.

Lav – Fotografisanje

Lavovi su entuzijasti i veoma su aktivni. Njima je potreban prostor za izražavanje, a fotografisanje je jedan od hobija koji kombinuje umetničke i avanturističke slojeve lavova.

Devica – Volontiranje

Device obožavaju prirodu, vreme koje provode napolju ih ispunjava, ali ukoliko bi pronašli način da volontiraju u prirodi, bili bi presrećni.

Vaga – Planinarenje

Vage su u stalnoj potrazi za harmonijom. A gde je veća ravnoteža, nego u lepoti prirode. 2018. godine probajte pešačenje na nekoj od planina.

Škorpija – Trčanje
Škorpije su veoma odlučne i teško da mogu da izgube fokus ka svom cilju. Trčanje je idealna aktivnost u kojoj mogu da se osete sasvim snažnima, i kao da imaju potpunu kontrolu nad svim čega se dohvate.

Strelac – Društvene igre

Strelci su dinamični i vole da budu u okruženju gde se stalno nešto dešava. Društvene igre bi ih smirile, ali bi im pružile i potrebnu dinamiku.

Jarac – Joga

Jarčevi su često nervozni i lako se iznerviraju pa reaguju ishitreno. Joga bi bila idealan ventil za njih koji bi im pomogao da se opuste i povrate unutrašnji a željeni mir.

Vodolija – Grnčarija
Vodolije će se u 2018. godini posvetiti pravljenju različitih predmeta od gline.

Riba – Baštovanstvo
Ribe vole da rade puno različitih poslova, a mogu lako uskladiti sve odjednom. Baštovanstvo je stoga odličan hobi za ribe, zato neka sačekaju rano proleće kupe sve što im je potrebno za ovaj hobi i upuste se u još jednu zabavnu avanturu.

friendswebcover 5 razloga zašto su najstariji prijatelji nezamenljivi img-how-nations-eat-tag-your-foreign-friend-355 Saznajte kako se jede u različitim zemljama sveta 18240460-333460-cover Kako žene i muškarci gledaju na iste stvari shutterstock_363690710-1000x500 Nostradamusova predviđanja za 2018. · · ·