Šta slavni poklanjaju svojim dragim
U VAZDUHU · pop trash

Kako se bliže novogodišnji praznici tako kupoholičari sveta reše da još jednom puste mašti na volju i o svojim ishitrenim potezima za novčanik razmišljaju tek od sredine januara. Među njima ima i onih sa nešto većim godišnjim prihodima, a po svemu sudeći njihovo poimanje darivanja ide daleko u, za nas obične smrtnike, svet mašte. Nekada je damama iz visokog društva narukvica ili sjajni „kamičak“ bio dovoljan, ali vremena se menjaju, a sa njima i prohtevi…

Imućni ljudi rado poklanjaju različitim prigodama, a u toku novogodišnjih praznika, verovatno još i više, ali kada su u pitanju slavni parovi njihovi pokloni su često veoma transparentni, stoga danas pravimo kratak pregled onoga što su poklanjali svojim najdražima u toku prethodnih nekoliko godina.

Angelina Jolie i Brad Pitt

On je njoj izgradio kuću pored vodopada koji joj se toliko dopao 2012. a ona njemu helikopter vredan 1.6 miliona dolara i časove letenja, kao i pisaću mašinu Ernesta Hemingveja vrednu 290,000 dolara.

Kanye West i Kim Kardashian

Njihovo bogatstvo procenjeno je na 8 miliona dolara, a West je prošle godine rešio da svojoj izabranici pokloni Hermès Birkin torbu, čija se vrednost procenjuje na 60.000 dolara, jer sadrži ručno rađen crtež savremenog umetnika Georgea Condoa.

Katy Perry i Russell Brand

Njihov brak je okončan, ali se Katy ipak pokazala kao idealna supruga, kada je svom Russellu za 35. rođendan rezervisala kartu na privatnom letu u svemir koji organizuje Richard Branson i njegova kompanija Virgin Galactic.

Jay Z i Beyoncé

Poznati estradni par je poznat po tome da voli i vozi uvek izuzetno skupa kola. U svoj vozni park Beyonce je dodala i Rolls Royce iz 1959. godine vredan milion dolara. A kako bi pokazala koliko je zahvalna, prvom sledećom zgodom svom mužiću je kupila Bugatti Veyron Sport, vredan 2 miliona.

Tom Cruise i Katie Holmes

I ovaj par nije svoju sreću pronašao u braku, zapravo bilo je mnogo prljavog veša kada se sve okončalo, ali 2006. kada su se uzeli, Tom je svojoj mlađanoj supruzi poklonio predivni privatni avion vredan 20 miliona dolara.

Ben Affleck i Jennifer Garner

Nema ničeg neobičnog u tome da poznati muškarci poklanjaju nakit svojim izabranicama. To je uglavnom skupoceno vereničko prstenje, međutim, Affleck je svojoj dragoj Jennifer, upravo zato što je divna supruga i još bolja majka njihovoj deci, poklonio skupoceni ružičasti dijamant – prava romantična dušica, zar ne?

David Beckham i Victoria Beckham

Verovatno svojim basnoslovnim poklonima prete da ugroze sjaj Angeline i Brada. Slavni engleski par poklanjao je jedno drugom Rolls Royceve, a prošle godine je David poklonio Victoriji Bvlgari ogrlicu vrednu 8 miliona dolara, na Dan zaljubljenih.

Marc Anthony i Jennifer Lopez

Nekada zajedno, srećni i u braku, Marc se pokazaokao pravi džentlmen kada je 2008. godine svojoj Jennifer nakon što je rodila blizance u znak poštovanja i radosti poklonio dijamantske minđuše vredne 2,5 miliona dolara i uz to žuti dijamantski prsten vredan 300.000 dolara.

benicio cameron woody Nepoznati skandali poznatih ličnosti Ti samo budi lepa Muzičari i manekenke: Ti samo budi lepa Beogradski splavovi Splavanje drugim sredstvima Boris i Doris Bizetić „Trash soundtrack“ za ljubavne patnje ·