collage
U VAZDUHU · urban flash

Boje otkrivaju puno zanimljivih detalja o ličnosti. Ne odlučujemo se slučajno za određenu nijansu nameštaja u kući ili komad garderobe. Postoji nešto što nas privlači i uzbuđuje kada su boje u pitanju, i odabirom omiljene šaljemo poruku svetu, a da toga često nismo ni svesni. Danas vam otkrivamo kakve ličnosti nose isključivo crnu odeću.

Crna boja smatra se bojom moći. Stoga, osobe koje vole crnu garderobu, poručuju ljudima u svom okruženju da žele dominaciju i povlašćeni položaj. Kako bi postigle taj efekat, pribegavaju različitim šablonima ponašanja. Bilo da se distanciraju ili zahtevaju uvažavanje, jasno stavljaju do znanja da se sa njima nije igrati. Ostavljaju utisak stilizovanih osoba, koje vode računa o svom izgledu.

Veoma su emotivne, međutim tu ranjivost znaju vešto da prikriju. Na taj način štite sebe u javnosti, jer znaju da je važno održati stabilnost. Nekada posustanu, obuzmu ih razne misli, te gube fokus i postaju nervozne. Ipak, kada izađu van, okolini šalju poruku da je im je sve potaman.

Žene često biraju crnu garderobu, jer im ona pruža dodir elegancije i uravnoteženosti. Žele svojom pojavom da privuku pažnju u svakoj prilici, ali interesantno je da ne oblače jarke boje da bi u tome uspele. Imaju urođenu ambiciju i drže do sebe, ma šta drugi mislili.

Naposletku, crna boja emituje sliku lojalne osobe od poverenja. Možda nam je zato toliko primamljiva.


Vrata Ovo su najčešće seksualne fantazije japanese-budgeting-trick-universal Uz ovaj jednostavan japanski trik lako ćete uštedeti novac page-cover-senke Senke su ponekad zaista fascinantne page-cover Kuhinjske katastrofe kakve se retko viđaju · · ·