Moda za novogodišnje veče
PULS GRADA · moda

Niko ne kaže da se Nova godina ne može dočekati i u pidžami, trenerci ili „ofucanoj“ dukserici, ali za one koji planiraju da to veče provedu u nešto glamuroznijem okruženju, dobra ideja u pravi čas je ono što se ceni. Većina devojaka koja ovih dana šeta tržnim centrima, čak i kada ne priznaje, zapravo je u potrazi za idealnom večernjom toaletom, kojom će zadiviti ne samo svoje okruženje, već će ostvariti i svoje tipične snove vezano za novogodišnju noć – da se oseća i izgleda baš kao princeza!

Neke su dame sigurno već pripremile toaletu za doček Nove 2016. godine, a neke za to čekaju pravi trenutak, ili preciznije rečeno, poslednji. Ne morate uvek da verujete da ćete na samom kraju ove, pronaći idealnu toaletu za Novu godinu. Ponekad je nešto ranija priprema mnogo bolje rešenje, ali ako ste baš ovu nedelju ostavili da pronađete i dobru ideju i još bolju haljinu, možda će vam fotografije u našoj galeriji pomoći da pronađete ono što tražite.

Imajte na umu da novogodišnja toaleta ne mora nužno da bude raskošna i svetlucava, ali je važno da makar jednim svojim detaljem pokaže kako ste rešene da u 2016. uđete kao sjajne zvezdice, koje gde god da se pojave, ali samo onima koji ih prvi ugledaju!

Elizabeth and JamesOtvori galeriju

000063 S ofingera: Ana Ćurčin Nove mlade nade manekenstva Manekenske mlade nade 12246637_967338506672485_4535781040243781629_n Jane Doe: Vintage shop u kojem ćete pronaći svoj modni identitet Najznačajniji modni momenti ove godine Najblistaviji trenuci u svetu mode tokom 2015. · · ·