Venčanja trend 2018.
PULS GRADA · moda

Da, ovde ćemo pričati o trendovima, i to ne kao obično o modnim pistama, trendi i popularnim modnim kreatorima, mada i oni imaju veze sa temom. Ovde ćemo prikazati šta je ono što biste obavezno trebalo da imate kao nevesta, ako planirate venčanje tokom sledeće godine.

Mislite da je ljubav najvažnija a za trendove ko još mari? Razmislite još jednom, a dok to radite skrolujte malo niže, i proverite šta će to svakako biti „in“ za dan kada izgovarate ono čuveno „da“…

Evo nekih sasvim novih i trendi ideja za vaše venčanje iz snova:

1. Mašna
Prema savetima stručnjaka za modu, mašna će iz klasičnog sveta mode preći na onu, drugu stranu. Ove godine je ona imala značajno mesto na modnim revijama velikih brendova, i paradirala je u svim mogućim dezenima i bojama, a naredne sezone biće veoma popularna u beloj i srebrnoj nijansi kao neizostavni ukras svih nevesta!

2. Lokne kao sa plaže
Meke lokne su do sada bile veoma popularne u svim mogućim modnim izdanjima. Od poslovnog do večernjeg izlaska nosili ste ih gotovo u svakoj prilici. Ovakva frizura bila je popularna i kod mnogobrojnih svadbenih zvanica dok se za mladu očekivalo nešto svedenije ili „pristojnije“ izdanje. Zaboravite na punđe, pletenice i sarmice, vreme je za nevestu u nešto slobodnijem stilu!

3. Crveni karmin
Slično kao i sa drugim preporukama i ova je svoje mesto konačno dobila i kada govorimo o venčanjima. Uglavnom je pravilo bilo da se ona koja se udaje šminka nežno, čedno, a karmin bi u tom slučaju trebalo da bude svetao, sedefast, više ružičast nego crven. Od 2018. trendi neveste će za ovaj poseban dan birati samo jednu nijansu, i to je baš ova- crvena kao krv ili vino!

4. Nova vrsta vela
Nije svaka devojka uživala u ovom asesoaru. Bilo je onih koje su se odlučivale za skromniji veo, ili su na venčanje odlazile bez njega, međutim, nova 2018. donosi i nova pravila. Ideja je da nevesta nosi nešto između tokice i vea, da se vratimo vremenima 30-ih i 40-ih godina 20. veka kada je skromnost ali i tradicionalna svadbena oprema krasila glavu svake mlade žene. Razmislite, možda ovo i nije sasvim loša ideja?!

5. Lice koje sija
Karmin možda jeste upadljiv ali zato se lice neveste senči vrlo oskudno. Ideja je da ono postane samo sjajno, puno života, i da upravo zbog toga ima ovaj naročiti „glow“ koji preporučuju šminkeri. To konkretno znači da zaboravite na senke, upadljive maskare i rumenila. Biće vam dovoljan korektor, savršen puder i tečni iluminator. Računajte i na faktor uzbuđenosti i sreće koji će vaše oči potpuno prirodno učiniti sjajnim.

www.schmoesknow.com Style File: Tilda Swinton naslovna Topshop izbacio kolekciju inspirisanu serijom „Stranger Things“ Putovanje kroz vreme sa kultnim Reebok Club C modelom_3 Putovanje kroz vreme sa kultnim Reebok Classic modelima hbz-models-vs-runway-index1-1509126692 Od Twiggy do Gigi: Kako su poznate manekenke izgledale prvi put na modnoj pisti · · · ·