collage
U VAZDUHU · flešbek

Modni trendovi smenjuju se nezaustavljivom brzinom. Svaka godina donese novitete na polju garderobe i njenog stilizovanja, a dame se trude da isprate korak sa vremenom. Nekada nam se ponuda u izlozima butika svidi, ponekad ne, ali uvek izdvojimo par komada, koje moramo kupiti po svaku cenu. Danas vas vodimo na putovanje u prošlost modne industrije, u kome ćete sigurno uživati.

Koliko god godina da imamo, sve nas spaja želja da se oblačimo po poslednjoj modi. Prelistavamo stranice časopisa, slušamo emisije na temu stila, posećujemo profile dama čiji modni ukus vrednujemo. Nekada se vodimo razumom, češće srcem, te se iz kupovine vraćamo punih kesa i praznih novčanika. Na kraju, demode odeću zamenjujemo novom, i tako svake godine, u krug. U nastavku pogledajte kako se moda menjala kroz vreme, te saznajte za kojim komadom je vladala pomama u godini vašeg rođenja.

1969. godina bila je u znaku mini suknje u kombinaciji sa odgovarajućim topom... Otvori galeriju

collage Nepoznati detalji o venčanici Grejs Keli 1245x700 Ovi ljudi su se proslavili tek nakon smrti collage Prvi red na Nedelji mode od ’50-ih do danas collage Katrin Denev u 10 nezaboravnih uloga · ·