Mogla je da postane deo bajke
U VAZDUHU · urban flash

Kada se na internetu pojave fotografije zaljubljenih parova koji su jedno drugo želeli da nečim lepim i nesvakidašnjim iznenade, naša reakcija obično je krajnja nezainteresovanost, a zašto bi i bilo drugačije kada je to nečija intima. Ipak, kada su ideje zanimljive i kreativne gotovo je nemoguće ostati ravnodušan, baš kao u slučaju zaljubljenog momka i devojke koji su inspiraciju pronašli u Disneyjevim junacima.

Brian Imgur je svoju devojku Manini želeo da za praznik Dan zaljubljenih obraduje nečim neobičnim, neočekivanim i svakako prikladnim. Kako bi Manini objasnio koliko je ona posebna u svakom smislu te reči, vešti momak je iskoristio junakinje i scene iz popularnih Disney crtanih filmova i tako pokazao ko je zaista prava princeza u njegovoj bajci.

– Želeo sam da naš odnos prikažem kao epski, bezvremeni, kao animaciju za sve one koji su odrastali na ovim crtaćima. Neko bi rekao da je jeftino i patetično, ali verujem da devojčice koje su odrastale uz Disneyja makar krišom žele da budu upoređene sa princezama. Ovo je najkreativniji način na koji sam uspeo da izrazim svoju privrženost Manini, kaže Brian.

Manini kao Bela iz crtanog filma "Lepotica i zver"Otvori galeriju
couple-wedding-around-the-world-travel-cheetah-rhiann-39222222222222222222222 Bračni par akrobata „reprizira“ venčanje širom sveta blackandblack Pivska „matematika“: Laki koktel recepti koji će rešiti sve vaše probleme 100 godina lepote u Severnoj i Južnoj Koreji Dve Koreje: 100 godina lepote u jednom minutu oni prkose godinama Oni prkose godinama · · ·