Ženske obline
PULS GRADA · lepota

Kad je popularnost Kim Kardashian već dostigla takav stepen ekstaze, možda bi danas, na njen rođendan mogli da napravimo osvrt na istoriju ženskih oblina i glavne pionirke tog novog, a starog putenog pravca. Kako predlažu neki strani časopisi, mogli bismo ovaj dan da u budućnosti obeležavamo kao dan ženskih oblina, umesto što ga slavi tek po koja porodica, pored one glavne, tj. Kardashian.

Zlatna era Holivuda odavno je za nama, ali to ne znači da je vreme lepotica sa figurnom oblika peščanog sata završena, ili da će ona ikada prestati. Mogu dame biti i plavuše i crnke, ali uzak struk i široki bokovi nisu više stvar ni mode, već nečeg daleko složenijeg što u čoveku budi nešto primarno i iskonsko.

Danas Kim Kardashian sinoć je slavila svoj 35. rođendan, a kakvo joj slavlje priređuju porodica i prijatelji, ostaje nam još da vidimo. Kako se oko drugog porođaja žalila na višak kilograma i depresiju izazvanu netaktičnim novinarskim ispadima koji su se pitali šta se desilo sa njenim bujnim telom, pa je od oble na pravim mestima, postala obla na svim mestima, ostalo je da vidimo, da li su u njenom slučaju godine donele i malo mudrosti…

Pogledajte fotografije žena čije su obline obeležile svetsku kinematografiju i ostale zapamćene kao najzgodnije žene na svetu.

Anita EkbergOtvori galeriju
David Beckham Šal na stranu: Frizura koja osvaja muške glave Dressmann kampanja donjeg veša - namenjena svakom muškarcu! Konačno su se pojavile pristojne reklame za muški donji veš Coca Cola i kosa Zašto neke devojke stavljaju Coca-Colu na kosu? Foto: Marko Petrović The Barbers: Za brade i brkove sa stavom · ·