Predsednička trka zahuktana, ali i građani imaju nešto da poruče!
U VAZDUHU · urban flash

Kao što već znate predsednički izbori u SAD su u svojoj uzavreloj fazi, ali ona još uvek nije dostigla svoj zenit. Budući da građani imaju pravo na mišljenje, ali i da nisu previše srećni ponuđenim izborom veoma su raspoloženi da se javno izjasne o tome šta misle o jednoj gospođi i jednom gospodinu…

Trump i Hillary imaju prilično niske ocene kada su stanovnici SAD u pitanju. Oni sa dotičnima zbijaju duhovite šale, koje zahvaljujući internetu obilaze svet, a ako vas neko pita kako – pogledajte u našoj galeriji!

Da li Bernie Sanders ima šanse ili ne, vreme će pokazati, no šta bi potencijalni birač u vreme izborne godine mogao, nego da na vlastitom zemljištu stavi do znanja svakom prolazniku šta misli. Nije loša ideja, a nije ni bez duhovitih rešenja koja jasno pokazuju da političari imaju prava da se predstavljaju u najboljem svetlu, ali birači uvek mogu da skrenu pažnju na ono što njima smeta kod dotičnih!

Ah, ta nemilosrdna 2016. oduzela nam je nekoliko renomiranih i svetski poznatih muzičara, ali i donosi nevolje vezano za predsedničke izbore za koje se veruje da će u zavisnosti od rezultata menjati buduću sliku sveta. Ko ima smisla za humor, može da se izjasni i pre novembra, samo napred, na vlastitom posedu niko vam ništa ne može!

Predsednička trka zahuktana, ali i građani imaju nešto da poruče!Otvori galeriju
Jestivi lakovi za nokte KFC: Lak za nokte sa ukusom piletine Ilustracije Chaza Huttona na duhovit način objašnjavaju život odraslih Surove istine o životu odraslih Kanski festival 2016. Filmski festival u Kanu: Najglamuroznije zvezde sa crvenog tepiha Kad vam neko ide na živce Šta učiniti kako biste lakše podneli one koji vam idu na živce ·