donerexfeatures_5659421o-920x690_cover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Ah, te tašne! U stanju su da i najdosadniju odevnu kombinaciju učine glamuroznom. Naravno, sve zavisi od toga na koji ih način nosimo, što takođe mnogo govori i o našoj ličnosti.

Bez mnogo oklevanja, saznajte kakva ste osoba na osnovu vašeg stila nošenja torbe/tašne.

1. Nošenje tašne ukoso

Vi ste praktični, društveni i puni samopouzdanja. Prijatelji kažu da stojite čvrsto sa obe noge na zemlji. Stvoreni ste da budete lider u bilo kojoj profesiji za koju ste se odlučili.

2. Nošenje torbe na jednom ramenu

Nošenje torbe na ovakav način na prvi pogled deluje neformalno i opušteno, ali u suštini signalizira nesigurnost i nedostatak samopouzdanja. U odnosu sa ljudima ste oprezni i treba vam vremena da se vežete i otvorite svoje srce drugima.

3. Nošenje ranca

Vi ste večno mladi i uvek spremni za avanturu. Noseći svoj šik ranac koračate ulicama grada puni životne energije i entuzijazma. Volite promenu i ne ustručavate se da veoma brzo napustite okolnosti i ljude koji vam ne odgovaraju.

4. Nošenje tašne u ruci

Veoma vam je stalo da uvek budete elegantni i ne smeta vam da sve vrene ograničite korišćenje jedne ruke na nošenje tašne. Javni nastup i utisak koji ostavljate na druge ljude su vam najvažniji u životu.

5. Nošenje torbe preko ruke

Nošenje torbe na ovakav način stvara utisak kod drugih da ste zauzeti i nemate vremena za razgovor. Vi ste samostalna osoba koja uvek zna šta hoće.

6. Nošenje tašne za ručku

Izuzetno ste agresivni i ne prezate da govorite istinu i kada od toga nemate koristi. Ljudi se ponekad plaše vaših burnih reakcija, ali budući da posedujete dobar smisao za humor, raduju se druženju sa vama.

page_cover Ženske navike koje društvo ne želi da vidi cover www.ideas.evite.com Baby shower – proslava za buduće mame www.babycenter.com Porođajni spiskovi za buduće mame i tate page4324 Ženska svakodnevica · · ·