Frizure
PULS GRADA · lepota

Proleće je kažu idealno vreme za transformaciju. Kako bismo izbegli analogiju sa ružnim pačetom ili gusenicom i leptirom, jednostavno možemo konstatovati da – proleće jeste zgodno vreme da se razne stvari promene, a oni koji bi želeli da u novu sezonu sunca i toplih dana zakorače sa novom frizurom, pa zašto da ne!

Odavno je poznato da frizeri Los Anđelesa uz dužno poštovanje prema lokalnim stručnjacima ipak jesu pravi umetnici. Dok se vaša frizerka suočava sa ekonomskom i kreativnom blokadom, na zapadnoj obali, mestu gde su nekada harali hipici, danas se razmilja naveliko, igra se kosom i stilovima. Ako ćemo pravo činjenica što je Holivud odmah iza ćoška, a tako i potencijalna klijentela znači samo jedno – ako tražite dobar savet pitajte frizere iz LA-a.

A oni su za proleće 2016. i njemu nadolazeće leto predvideli nekoliko zanimljivih stilova takoreći varijacije na postojeću temu. Malo se poigravaju bojama, pa na primer one žene koje vole platinasto plavu, čokoladnu ili mahagoni imaju dosta sreće, a tu je i stari dobri lob, i njegov stariji „brat“ bob (poznat i kao stepenasti paž) koji su idealni za plažu i slane letnje dane. Šiške se ponovo vraćaju u modu ali bolje će biti da sve pogledate u našoj foto-galeriji:

"A" linija i ravne šiškeOtvori galeriju
Naočare za muškarce Muškarci koji znaju da odaberu naočare za sunce cover Greške u šminkanju koje morate da izbegnete Sajam kozmetike Dodir Pariza: 27. Sajam kozmetike Batiste suvi šampon Batiste: Kako da vam kosa uvek izgleda čisto · · · · · ·