zu
U VAZDUHU · urban flash

Prvi sastanak nije samo pitanje koji kafić/restoran odabrati. To je tej jedan delić koji može da utiče na kompletan utisak. Istraživanje sprovedeno od strane sajta „iWhiteInstant“ navodi pet stvari koje ljude najviše odbijaju na prvom sastanku.

Šta vas nervira na prvom sastanku, šta vas toliko iznervira da nećete pružiti drugu priliku? Izbor kafića, prema istraživanju iWhiteInstant nije među ključnim faktorima. Nešto drugo je neoprostivo. Istraživanje u kom je učestvovalo 2.187 ljudi, kaže da su sledeće stvari potpuno pogrešne na prvom dejtu:

*Besmisleno ćaskanje- 77 odsto
*Klimavi, pokvareni i/ili neoprani zubi-65 odsto
*Konstantna upotreba mobilnog telefona-64 odsto
*Arogancija- 53 odsto
*Nedostatak higijene- 52 odsto

Ovo su totalni turn-off momenti, i kao što vidite ni to što ste podelili račun na prvom dejtu nije problem. Problem su higijena i mobilni telefon. Dakle, ako na razgovor za posao odete sređeni, pojavite se takvi i na prvom sastanku. Biće prilike da se opustite pored nekog. Takođe, loši zubi su odraz totalne nebrige o sebi, zašto mislite da je to nekom privlačno? Ili da će preći preko toga. Stavite se u njihovu ulogu- kako da poželite da nekoga poljubite kada znate da će to biti gotovo pa smrtonosno!

zu Kafa na poznatim slikama ju Jeste li i vi od onih koji uvek žele da usreće druge nasa NASA nam je malo promenila horoskop zu Potrošio je 20 hiljada funti da bi izgledao kao David Beckham · ·