photo-1513560113100-8fa7a20b6ee6
U VAZDUHU · urban flash

Kada pričamo o intimi, verovatno prva stvar koja vam pada na pamet jeste vreme koje provodite sa svojim partnerom koji jedva čeka da otkrije vaše seksualne fantazije. No, kako nam je nekada neprijatno da govorimo o tome, naročito na početku veze kada još uvek ne poznajemo svog partnera i njegove želje, ovoga puta zajedno otkrivamo šta je to što uzbuđuje svaki horoskopski znak.

Na ovaj način saznaćete šta su preferencije svih znakova zodijaka, te moći jasnije da tumačite male signale koje vam partner šalje a koje do sada jednostavno niste znali da tumačite.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi važe za neverovatno strastvene ličnosti. Vrlo su radoznali i vole da eksperimentišu, te će rado probati razne poze tokom seksa. U knjizi Sexual Astrology autorke Džoane Martini navodi se da i muški i ženski pripadnici ovog znaka vole dominaciju nad partnerom kao i sado-mazo rekvizite.

Bik (20. april – 21. maj)

Ukoliko to još uvek ne znate, bikovi su pravi kontrol-frikovi u krevetu. Pokušaće mnogo uvrnutih stvari, ali jedna im je ipak najdraža: njih uzbuđuje prirodni miris tela partnera, što je potpuno ok. Ipak, oni umeju da budu vrlo perverzni, te da čak praktikuju uriniranje u krevetu zarad seksualnog zadovoljstva.

Blizanci (22. maj – 21. jun)

A šta oni ne bi uradili? Blizanci spadaju u vrlo maštovite i razdragane pripadnike zodijaka koji će rado koristiti razne rekvizite i spravice tokom seksualnog odnosa. Oni umeju da se prepuste i uživaju u uzbudljivoj igri ali će povući granicu kada osete da bi nešto moglo biti opasno. Osim toga, vrlo su praktični i skloni multitaskingu, te ih posebno uzbuđuje seksualni odnos usred nekog tekućeg posla.

Rak (22. jun – 22. jul)

Rakovi su najčešće blago suzdržani u krevetu, ali su skloni izvesnim seksualnim devijacijama, kao što je da budu potčinjeni. Dakle, njih uzbuđuje da igraju ulogu žrtve, tako da su igrice u kojima menjaju uloge sa partnerom pravo zadovoljstvo. Oni vole kada su partneri malo grublji prema njima, samo što to nikada neće priznati ili zatražiti.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Ah, lavovi… Njihov znak jasno upućuje na potpunu dominaciju. Seks sa lavom je, bez sumnje, iskustvo koje ćete dugo pamtiti. Sa njima je sve toliko vatreno i pršti od uzbuđenja. On se uvek potrudi da seksualni čin liči na mini predstavu uključujući kostime, rekvizite, posebno osvetljenje, i, ukoliko dozvolite, kameru!

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Kada je u pitanju seks, device ne važe za preterano avanturistične tipove. Ali, iako deluju pomalo frigidno, njihovi fetši u seksu blisko su povezani sa njihovom gordom reputacijom. Na primer, ukoliko ne uživaju u seksualnom odnosu, oni će osmisliti neku tešku kaznu za partnera, ili, još gore, kazniti sebe tako što će gledati partnera kako uživa u seksu sa drugom osobom. Imajući u vidu njihov perfekcionizam, oni će se potruditi da u udobnosti svoje spavaće sobe izučavaju razne tehnike i poze kako ništa ne bi prepuštali slučaju.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage važe za vrlo prefinjena seksualna bića. Oni će pre izabrati senzualni flert umesto grube igre, te im je predigra mnogo važnija od samog seksualnog odnosa. Ukoliko se obučete u crnu kožu, veće uživanje će im biti da vas posmatraju nego da sa vama ulaze u bilo kakve seksualne aktivnosti. Ipak, ono u čemu pronalaze zadovoljstvo jeste oralni seks, te ukoliko to ne volite, jasno im stavite do znanja.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Kad govorimo o škorpijama, one su sklone da daju mnogo više nego što traže. Oni poznaju anatomiju vašeg tela bolje od vašeg ginekologa, te će vas uputiti u razne finese i cake koje ne možete ni da zamislite. Seks sa škorpijom je poput vulkanske erupcije. Oni uživaju u raznim fantazijama, kao i tome da povređuju partnera grubim seksualnim činom. Stoga, oprez. Sa škorpijama nema šale!

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Glavna fora sa strelčevima je da oni mnogo više uživaju dok pokušavaju da vas odvuku u krevet, nego tokom samog seksa. Oni uživaju da budu predmet požude više partnera, te posmatraju kako se oni bore za njegovu pažnju.

Jarac (22. decembar – 20. januar)

Ukoliko treba da izaberemo najperverzniji znak zodijaka, onda je to nesumnjivo jarac! Oni vole da budu dominantni i imaju potpunu kontrolu tokom seksa. Potrebno im je vrlo malo predigre, jer u roku od 10 sekundi potpuno podivljaju. Oni će upotrebiti sve moguće seksualne igračke i rekvizite, biće grubi prema partneru i potpuno vatreni u krevetu. Pritom, kada ovo kažemo, ne mislimo isključivo na muške jarčeve. Pripadnice ovog znaka su jednako strastvene.

Vodolija (21. januar – 18. februar)

Vodolije spadaju u ljude koji su vrlo radoznali i maštoviti. Stoga, kada se sa njima upustite u seksualni odnos, znajte da će im biti uživanje da eksperimentišu i istražuju nove mogućnosti. Uglavnom eksperimentišu tokom predigre, a neke će otići toliko daleko da će se igrati strujom i blago šokirati partnera svojim mračnim fetišima.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe vole da udovoljavaju drugima. One uživaju da se osećaju poželjno, i učiniće sve da zadovolje partnera. Njihov jedini cilj je da ispunjavaju partnerove želje, što ih sa druge strane vrlo ispunjava jer na taj način ostvaruju svoj fetiš ,a to je igranje žrtve u seksu.

collage Majice sa natpisima koji vam se neće dopasti extra_large-1530617683-cover-image Kako muškarci mogu da budu privlačniji ženama milenijalci naslovna Zašto je odrastanje teško milenijalcima pexels-photo-1246960 Kada je idealno vreme za seks? · · · · · ·