photo-1517898717281-8e4385a41802
U VAZDUHU · urban flash

Deljenje kreveta sa partnerom izgleda romantično na filmu, ali za mnoge od nas to je ono što nas najviše sprečava da redovno imamo dug i kvalitetan san. Frustrani smo konstantnim pomeranjem partera, hrkanjem, zvukovima njegovog budilnika i još mnogim drugim stvarima koje nam ne daju mira kada nam je on najpotrebniji.

Sledećih 6 rečenica su bar jednom pale na pamet svakome koga muči problem nesanice tokom deljenja kreveta sa svojim partnerom.

1. „Hoćeš li se zaboga skloniti od mene!“

Spavanje u zagrljaju sa partnerom možda funkcioniše zimi kada nam je potrebna toplota da bi mogli da utonemo u san. Leti, međutim, situacija je skroz obrnuta i svaki dodir naših znojavih tela u vreme spavanja je jednako poželjan kao i nuklearna katastrofa.

2. „Kakav je to pakleni miris?“

Kada se probudite i osetite neprijatni miris, ili ćete gledati da ljubazno šmugnete iz kreveta što dalje od zadaha vašeg partnera ili ćete vi biti ti koji će morati da sakriju činjenicu da miris dolazi iz vaših usta pre nego što otrčite po pastu i četkicu.

3. „Kada će prestati da hrče?“

Postoji nekoliko rešenja problema hrkanja. Prvo se možete sasvim slučajno zakašljati u nadi da će vaš partner u bunilu promeniti položaj spavanja i, nadamo se, leći na bok. Druga opcija je blago gurkanje ne bi li ga/je probudili. Treća i poslednja opcija je… raskid veze, razvod braka i potpuni nestanak iz partnerovog života.

4. „Ako još jednom čujem ovu iritantnu melodiju za buđenje, zafrljačiću telefon kroz prozor!“

Osim ako se oboje ne budite u isto vreme, neizbežne su tenzije. Zamrzećete partnerov budilnik/mobilni više nego bilo šta na svetu. Vodite računa da u međuvremenu ne zamrzite i njega.

5. „Razgovor o koleginici koja te nervira? Da, to je ono što želim da čujem u krevetu u 12 uveče!“

Šta nam je potrebno za spavanje? Krevet, jastuk, ćebe, spavaćica/pidžama, ugašeno svetlo i, pre svega, TIŠINA. Čini se da našem partneru nije jasan značaj ovog poslednjeg pa insistira da razgovaramo iako više nije ni vreme ni mesto za tako nešto.

6. „Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!“

Zajedničkim spavanjem rizikujete ozbiljne telesne povrede. Idealno je da naš partner nije jedan od onih koji se konstantno pomeraju, okreću i guraju kada su krevetu, ali, budimo realni, takve osobe ne postoje.

289207bf4b64bc7f78c0649b1439c0b1_800_420 Kako da ostvarite bolju komunikaciju sa partnerom saveti naslovna Ovo svi treba da znaju o preživljavanju peaceful_woman_repeating_a_mantra_728 Idealna mantra za vaš horoskopski znak extra_large-1537442009-cover-image Šta ćete videti na ovoj slici zavisi od vaših godina · ·