Apple predstavništvo
U VAZDUHU · tech/web

Sve se veća prašina diže oko događaja koji nam Apple sprema pred kraj marta meseca, a koji kao i svake godine okuplja sve zaluđenike proizvoda „zagrižene jabuke“.

Svi značajni gedžeti koji će tom prilikom a na velikom godišnjem skupu kompanije Apple biti predstavljeni tog famoznog 21. marta, nalaze se i u tekstu koji sledi, te ukoliko ste zainteresovani i verujete našim izvorima otisnite se u svet tehnologije koji će uskoro ući u svakodnevnu primenu…

Budući da je prvobitni termin zakazan za 15. mart iznenada pomeren za 21. glasine tvrde da je kompanija Apple napravila ovu malu izmenu kako bi sakrila neke od prethodno razotkrivenih informacija o tome šta će se naći na čuvenom događaju poznatom i kao Apple launch. Informacije koje su procurele najverovatnije se tiču modela iPhone 5S koji će biti zamenjen novim 4-inčnim modelom.

A 4-inch iPhone

Ekran od 4 inča
NFC za Apple Pay funkcije
Zaobljeni dizajn poput onoga koji ima iPhone 6
Novi foto-aparat
Novi procesor
Bez 3D osetljivog touch screen-a

Iako se iPad Pro nije pokazao kao gubitnik, kompanija se ipak nadala da će pokazati više, te je odlučila da poboljša njegovu funkcionalnost i broj prodatih primeraka ovom poboljšanom verzijom.

iPad Air 3

Novi A9X čip
Tanji od 6.1mm
Jača aluminijumska konstrukcija
Poboljšana kamera
3D touch screen

Manji iPad Pro

Ako volite male stvari, onda ćete zasigurno voleti i novi iPad Pro koji će biti manji za 2,2 inča od svog najmanjeg prethodnika!

9,7-inčni ekran
A9X procesor
Smart konektor
Manja Smart cover tastatura

Apple Watch 2.0

Iako neće biti novih satova u Applu planiranih za predstavljanje tog famoznog 21. marta, ipak su se stari lisci postarali da skrenu pažnju i na ove svoje proizvode i to manjim izmenama u postojećem dizajnu.
Redizajn Apple sata podrazumeva:

Nove boje gumenih narukvica tipa Sport bend
Dodatne boje za saradnju sa kompanijom Hermes
Crna takozvani milanski model
Potenciometar za podešavanje vremena na prednjoj kameri

Predstavljanje Samsunga S7 u Srbiji Samsung Galaxy S7 i S7 Edge dostupni u Srbiji Skuter kao Segvej Skuter Zero Bel & Bel: Vozilo između Vespe i Segveja GeoGuessr Kako Google prepoznaje mesto na kom si se fotografisao 1_Altra_IQ_Sensor_Tech_shoe_reflective_nightime_women Vesnici tehnološkog proleća · ·