Sajam građevinarstva
U VAZDUHU · promo

Pog sloganom “Gradimo budućnost zajedno” od 15. do 19. aprila 2015. godine na kompletno raspoloživom izlagačkom prostoru, kao i na otvorenom prostoru na Beogradskom sajmu, posetioce i privredne subjekte očekuje sveobuhvatna ponuda uz precizne podatke o kvalitetu i cenama izloženih eksponata.

Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE i ove godine okuplja najuspešnije predstavnike iz svih oblasti građevinske delatnosti, koji će promovisti najsavremenije materijale, opremu, alate i mašine, inovacije u projektovanju i upravljanju projektima, do onih koji će javnosti predstaviti najaktuelnije sisteme gradnje, uređenje i održavanje objekata, adaptacije, rekonstrukcije i opremanje enterijera.

Jak međunarodni karakter i liderski status u regionu jugoistočne Evrope, Sajam građevinarstva čini centralnim događajem na kalendaru građevinske privrede iposlovnim zaštitnim znakom Beograda.

Među inostranim izlagačima nalaze se firme iz: Italije, Austrije, Nemačke, Bugarske, Češke, Hrvatske, BIH, Slovenije, Portugalije, Turske, Holandije, Grčke, Rumunije, Ukrajine…

Mnogobrojne tehnološke novosti, rezultati unapređenja proizvoda i korak sa novim tehnologijama i najsavremenijim trendovima dizajna, tradicionalno se čuvaju za premijetno prikazivanje na Sajmu građevinarstva. Među ovogodišnjim tehnološkim novitetima su: prvi modularni metalni krovni sistem proizveden u Srbiji – Korra®, gorionik na agropelat, projekat ECO-SANDWICH® – ventilisani prerađeni zidni panel, nova rešenja iz oblasti zaštite životne sredine i energetske efikasnosti, SAMSUNG toplotne pumpe poslednje generacije, inovativna rešenja u oblasti fasadne stolarije, sistema za grejanje sa optimalnim sagorevanjem i emitovanjem maksimalne toplote uz minimalnu potrošnju goriva, novi modeli sanitarnih armatura, regulatora pritiska kao i najsavremenija rešenja za odvod vode u savremenom kupatilu.

Kroz tradicionalne nacionalne izložbe u fokusu pažnje ove godine naći će se građevinari i zbirno predstavljena ponuda Turske, Kine, Češke i Mađarske, a organizovano nastupaju i regionalne Privredne komore.

Izložbeni program upotpuniće sadržajan prateći program uz brojne promocije, prezentacije, stručne skupove i predavanja. Jedan od najatraktivnijih događaja u okviru pratećeg programa biće projekat “Dani arhitekture” koji uključuje izložbu   “Idealna kuća”.

Coca Cola na vodi Drugi život Coca-Cola flašice Gospodin Monopol i Srbija Gospodin MONOPOL dolazi u Srbiju Gorenje Gorenje je šef u kuhinji! Ušće rođendan UŠĆE SC slavi 6. rođendan uz Neverne bebe, Who See, poklone i popuste