FTWD_509_VR_0402_0673_RT
KULTURA · film/TV

Televizijska mreža AMC obradovaće sve ljubitelje apokaliptične drame „Fear the Walking Dead“ novim epizodama koje će se emitovati u okviru pete sezone od večeras, 12. avgusta u 22.00.

U osam novih epizoda pete sezone može se očekivati malo iznenađenje u epizodi 509, a videćemo i da li je Logan pouzdan, kada je rekao da želi da pomogne. Mislimo da se grupa nije tako lako prodala, što nije ni čudo, jer se do sada Logan nije pokazao pouzdanim. Videli smo šta je učinio. Međutim, Sarah je za njega napravila prilično uverljiv slučaj, u šta ostaje da se uverite sami u narednim epizodama koje nas očekuju.

Izvršni producent serije, Scott M. Gimple, najavio je da je obnovljen ugovor za snimanje šeste sezone serije, te će fanovi ove apokaliptične sage imati priliku da prate Fear the Walking Dead i naredne godine.

Seriju je producirao AMC Studios, a glavne uloge tumače: Lennie James, Rubén Blades, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson i Austin Amelio.

bioskop-pod-zvezdama City letnja preporuka #2: Bioskop pod zvezdama u bašti KC Grad BeFunky-collage „Delirijum Tremens“ otvara 54. Filmske susrete u Nišu Naslovna fotografija - screenrant.com 10 filmova sa najvećom zaradom u svetu (uključujući inflaciju) 70-GODINA-KINOTEKE-ig-posts-08 City letnja preporuka #19: Zanimljiv filmski program povodom jubileja Kinoteke · · · · ·