Žene preko 30
PULS GRADA · moda

Žene posle tridesete godine života ulaze u poseban krug pakla. Bar prema ovim savetima koji svakodnevno pljuskaju u lice preko svih kanala komunikacije. „Žene tvojih godina moraju drugačije da se oblače“, „To je ipak za neku mlađu“, „Da nisi malo preterala sa bojama“, i tako, gomila raznih pitanja, saveta, prijateljskih skretanja pažnje na ono šta je društveno prihvatljivo.

Pošto je očigledno da je trideseta godina života nekakav kraj trke ili uopšte kraj sveta koji jedna žena poznaje, pa sve što uradi biva javno propraćeno i iskritikovano, mi smo odlučili da vam pokažemo kako zapravo treba sve da nas bude briga šta drugi misle. U našoj galeriji smo vam pripremili fotografije žena koje su prikladno obučene a imaju preko 30 godina. Šta su one obukle? Šta god su htele!

IkonaOtvori galeriju

Ako vam se nosi cvetni dezen, nosite ga. Godine nisu bitne, Beloj haljini nije bitno da li je nosi devojka od 16 godina ili od žena od 60. A ne treba da bude ni vama. Bitan je stav kojim odišite, bitno je kako se osećate u onom što ste obukle. Žene čije ste fotografije videli u našoj galeriji definitvno imaju stav „Briga me šta misliš, ja se osećam dobro u ovom“. Tako da, ako već slušate šta drugi pričaju, poslušajte ove dame!

mbb Millie Bobby Brown („Stranger Things“) nas je zaludela svojim stilom cover Korak po korak do savršenstva: Najbolja jesenja obuća sk Nekoliko lekcija o stilu iz Skandinavije CoS_legstalking1 S ofingera: Melissa E Logan (Chicks on Speed) ·