hu
U VAZDUHU · urban flash

Zadaju li vam obrve muke? Primećujete li ih kod drugih i pre nego što primetite ostale nedostatke na njihovom licu? Imate li osećaj da iako ih redovno čupate i sređujete one imaju svoju volju i ne možete im ništa?

Obrve su neprijatelji žene. Nikada nisu jednake među sobom, redovno se napravi rupa dok se čupaju, i budu lepe bukvalno jedan dan. Ali, i one imaju svoju razvojnu putanju. Pogledajte kako na osnovu obrva možete odrediti životnu dob čoveka.

1. Obrve deteta

Netaknute pincetom, dlake rastu na sve strane i svih su dužina. Tako nevine.

2. Obrve pred pubertet

Jake dlake, i dalje rastu na sve strane, čini se da će progutati lice. I dalje nedirnute, ali sada već idu na nerve, jako.

3. Pubertet, uveliko

Možda nismo umele da držimo pincetu i nismo znale i mogle da zakažemo tretman u kozmetičkom salonu, ali smo zato brijačem i makazicama itekako rukovale. Rezultat je bio onaj sa slike, ali bar nigde više nije bilo čupkastih obrva.

4. Sa 15 godina

Ako vi niste imali ovakve obrve, znate bar dve-tri devojke koje su imale. Ovo je jedna od najgorih faza, ali apsolutno razumljiva. Te dlake su grozna stvar.

5. Kraj srednje

Do tad se već opasno baratalo i pincetom i išlo na tretmane. Obrve su bile besprekorne. I odustale smo od tankih, ipak je lepše imati obrve.

6. Fakultet

Sređene a prirodne. Savršene. Da, obrve na faksu su bile savršene.

7. Posle diplomiranja

Ko još ima vremena za obrve u onoj depresiji oko učenja i odbrane diplomskog? Nismo baš ni kosu redovno prali na faksu a i nije da su nam obrve bile na prvom mestu kad nam je budućnost bila neizvesna.

8. Obrve sada

Nekako smo našle one koje odgovaraju. I redovno idemo u salon. To je bitno. I dosta manje nas nerviraju. Čak i kada preskočimo mesečni tretman. Sve je došlo na svoje, pa i obrve koje nam je podarila majka priroda.

il Životinje koje rade jogu bolje od vas bar Kakvo nas ponašanje nervira u kafićima li Kojem tipu pripada vaša mačka varanje Kada ljudi najčešće varaju? ·