deca
PULS GRADA · deca

Vremena su se promenila. Tradicionalna podela uloga i funkcija unutar porodične sfere u razvijenom svetu više ne postoji. Nekada su muškarci bili hranitelji porodice a žene su kod kuće odgajale decu. Danas se takve granice u porodicama sve više gube i sada i očevi mogu da uzmu odsustvo da bi bili u prvoj godini detetovog života uz njega.

Naravno, i dalje je ovo u pojedinim zemljama tabu tema, i mnogi smatraju da očevi nisu sposobni da brinu o deci. Pojedini očevi samo „glume“ da čuvaju decu kada majke nisu kod kuće. Međutim, očevi koji aktivno učestvuju u odgajanju svoje dece postoje i sve ih je više. I oni se zaista trude da taj „posao“ urade valjano. Kako se otac snađe kad ostane sa svojim detetom pogledajte u našoj galeriji.

Kad otac čuva deteOtvori galeriju
Smešno, kreativno i živopisno. Zaista je zanimljivo čega su se sve dosetili dok su čuvali potomke. Poneke stvari su sigurno bile diskutabilne kad je majka došla kući.

deca Na mlađima svet ostaje fini fotka cover Fini i Zvončica: Zajedno za decu Klinci Deca imaju najbolje ciljeve u životu Šta se sve promeni u trudnoći Šta se sve promeni u trudnoći ·