Kolači
PULS GRADA · dizajn

Posao i hobi mogu ali i ne moraju da imaju ikakav zajednički imenitej. A možda ste baš vi ono što povezuje te dve stvari. U savremenom društvu smatra se da uspešna poslovna žena nema dobar razlog da nauči da kuva, no, ima izuzetaka koji pokazuju da uspešne žene ponekad mogu da budu dobre u kom god poslu da se okušaju. Ako je to pravljenje kolača, hm, zašto da ne!

Dinara Kasko je arhitekta, i voli svoj posao više od svega. Ipak, kada želi da predahne od napornih nacrta, Dinara se okreće nečemu kreativnom i sasvim običnom. Ona sa zadovoljstvom pravi kolače, i to, kao što ćete imati priliku da vidite, više nego neobične…

Dinara je Ukrajinka i majstor je za pravljenje poslastica neobičnih geometrijskih oblika na kojima svoje arhitektonske ideje sprovodi u vidu slatkih minijatura. Kako sama kaže, svakom kolačiću pristupa kao da je u pitanju buduća zgrada, tako da i kada na poslu ne može da eksperimentiše, kod kuće gotovo uvek može.

Tvrdi da ima mnogo još uvek nerealizovanih ideja i veliku želju da eksperimentiše, tako da kopiranje ostavlja drugima, a ona uvek želi da stvori nešto novo i drugačije. Budući da ovi kolači izgledaju potpuno neverovatno, sigurni smo da će nama ipak biti potrebno malo vremena i kopiranja kako bismo napravili nešto što Dinari tako lako polazi za rukom. Ipak, važno je imati dobru volju, ali i malo inspiracije, te neka vam njeni kolači upravo za to i posluže.

Kolači koji liče na najlepše zgradeOtvori galeriju

bju Mentalni poremećaji predstavljeni tipografijom C Users Aleksandar Downloads za sajt1 Links 3 Infinite Wooden Floors1111 cover1 Coca-Cola flašica kao inspiracija domaćih umetnika majice Majice i cegeri sa gradskih pločnika Bukmarkeri Bukmarkeri u obliku hrane: Nova genijalnost iz Japana ·