Pre i posle koncerta
KULTURA · fotografija

„The Vans Warped Tour“ je putujući muzički festival gde bendovi nastupaju po tri meseca svakog dana. Zvuči iscrpljujuće? Realno, život muzičara nije samo slava, glamur i šampanjac. A fotograf Brandon Andersen je želeo da to i dokaže svojom foto serijom koja prikazuje muzičare pre i posle nastupa.

Svaki muzičar koji je na fotografiji je slikan pre nego što je počeo koncert. To je fotografija sa leve strane, videćete ih u našoj galeriji. Na desnoj strani je fotografija muzičara kada je sišao sa bine nakon završenog koncerta. Brandon Andersen je pokazao šta se sve desi u toku nastupa. Nakon koncerta, muzičar je znojav, razdrljen, mokre kose uglavnom, i izgleda kao da je jedino sposoban za krevet. Ni traga od onog glamuroznog i stilizovanog čoveka sa početka koncerta. Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Brandon AndersenOtvori galeriju
lutke Sense of Guilt: Erotske fotografije na kojima su plastične lutke žene Women’s Work: Žene u „muškim“ zanimanjima Romeo Ibrisevic-Odbrana Mosta mladosti Izložba ratnih fotografija „Lekcije iz ’91.“ brln Berlin noću · ·