Pirelli Calendar 2015
PULS GRADA · lepota

Kada biste pitali modela kakav je osećaj raditi za Pirelli kalendar, svaka od tih prelepih žena bi vam rekla, da osećaj najviše liči na odlazak kući sa filmskom nagradom Oskar. Ovogodišnji kalendar je urađen zahvaljujući čuvenom foto veteranu Stevenu Meiselu i dvema ženama odgovornim za stil – Carine Roitfeld i Pat McGrath. Ali verovatno vas, kao što je i nas, najviše zanimaju devojke u kalendaru i to sve do jedne jer je reč o pravim lepoticama.

Za ljubitelje lepih ženskih tela pored revija Victoria’s Secret nema još mnogo mesta na kojima se ukrštaju lepota, seksipil i umetnost, a jedno od takvih specijalnih mesta je svakako Pirelli kalendar. Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss i Anna Ewers zvezde su novog prilično maštovitog lateks kalendara, koji je nazvan Calendar Girls 2015.

Jun - Anna EwersOtvori galeriju

Svi su već upoznali predivnu Candice Huffman iz Merilenda koja je karijeru započela u italijanskom izdanju magazina Vogue 2011, kada je ovaj prestižni časopis objavio takozvano „curvy“ izdanje, što će reći malo više oblina, a malo manje dobro poznatih „kost i koža“ modela. Kažu da je najveći krivac za činjenicu da je ovaj kalendar jedan od najboljih u poslednjih 15 godina zapravo sam Steven Meisel. On je od devojaka načinio očaravajuće lepe i privlačne žene, a naročito je pohvalio mlađanu Candice, za koju kaže da je prirodnija sa svojim telom nego neke druge devojke koje su od nje mnogo mršavije. Za slučaj da vam je ovaj novi Pirelli kalendar razbuktao maštu pogledajte kratku retrospektivu njihovih izdanja, još od davne sredine ’60-ih.

Pirelli 2005. naslovnicaOtvori galeriju
XXL modeli Najpoznatiji ženski XL modeli Čista koža Pet proizvoda za problematičnu kožu Noge Noge koje nikada nećemo zaboraviti Karmini za jesen Purpurna kiša: Jesenji karmini · · · · · ·