Šta se sve promeni u trudnoći
PULS GRADA · deca

Odjednom se zaista sve promenilo. I fizičke promene koje postaju baš vidljive, i one emotivne koje samo ti osetiš. Tvoja porodica će se proširiti za jednog člana, promeniće se tvoj način života. Drugi takođe prolaze sa tobom kroz ove promene.

Neki od njih te nerviraju jer zabadaju nos gde im nije mesto, a smatraju da imaju pravo da ti govore određene stvari, jer kao da znaju bolje od tebe šta znači kad si trudna. Drugi su ti apsolutna podrška na ovom putu čudnih hormonalnih promena.

U našoj galeriji možete pogledati šaljive ilustracije o trudnoći, koje su istovremeno i veoma poučne. Sigurno ćete prepoznati razna od ovih delikatnih stanja i osećanja i shvatiti da je drugo stanje zaista drugačije od onog na šta ste navikle.

Bukvalno jedeš za dvojeOtvori galeriju

Devet meseci trudnoće jeste posebno vreme u životu jedne žene. Ipak, postoje situacije kroz koje skoro sve trudnice prođu. Od dušebrižnika ili partnera koji previše brinu, preko nekih smešnih scena plakanja jer su hormoni počeli da se „zezaju“ više nego što ste mogli i da zamislite. Kako god bilo, trudnoća je jedno od najlepših iskustava u životu, kažu mnoge mame, na vama je da potvrdite onda i ukoliko to budete želele…

cover5 Dečji sajam počinje danas Crvene cipelice „Crvene cipelice“ – deca sa smetnjama u razvoju glume u mjuziklu Uskršnja radionica Delta City: Uskršnje radionice za najmlađe Poofnice Poofnice: Maštovite cipelice za najmlađe