Peter Adams je pravi gospodar svadbenog prstenja
fotografija

Ako bi venčanje već trebalo da simbolično predstavi onaj trenutak u životu dvoje ljudi kada se među njima formira izvesno jedinstvo koje bi trebalo da traje tokom čitavog života, onda ni razmena darova – uglavnom svadbenog nakita nije nimalo slučajna.

Peter Adams-Shawn je svadbeni fotograf koji je u činjenici da u svadbenom duhu uvek sve vrvi od simbola napravio pravu malu foto imperiju. Neki su za njegovo ime već čuli i to još kada je objavio prvu seriju radova na kojima je svadbe prikazao kroz refleksiju realnosti na svadbenim burmama.

Projekat Petera Adamsa-Shawna razvijao se intenzivno od 2012. do danas, a u poslednjih nekoliko meseci ovaj fotograf rešio je da kreira nešto izazovnije kompozicije. Nada se da će u danima koji dolaze uspeti da uz pomoć klasičnog oblika refleksije i onoga što može da stane na majušne zlatne ili srebrne površine, prikaže mnogo više od mlade i mladoženje.

Veruje da će u narednom periodu prstenju dodati i recimo balone od sapunice, kako bi povećao izazove umetničkog stvaranja, ali i obogatio svoju ponudu kao fotograf specijalizovan za posebne prilike. Pitamo se samo – da li će oni što staju na ludi kamen pristati da budu uhvaćeni u tim neobičnim oblacima sapunice…

Peter Adams je pravi gospodar svadbenog prstenjaOtvori galeriju
Ples na Kubi Kako izgleda kad se balet vežba na ulicama Kube Phil Collins Albumi Phila Collinsa: Nekada i sada Balerina Dan u životu jedne balerine Jelovnik na Titaniku Originalni jelovnik: Šta se posluživalo na Titaniku? · · · · ·