iphone 7
U VAZDUHU · tech/web

Sve je misterija oko iPhone 7. Niko sem nekoliko ljudi koji rade na razvoju i dizajnu ne zna ništa detaljnije da kaže. Međutim, neke insajderske dojave, analize ranijih modela i neke fotografije prototipa dovoljne su da se razvije teorija o ovom modelu. Gde ima dima tu je iPhone, zar ne?

Sve što se zna ili nagađa o ovom modelu pročitaćete u našem tekstu.

Kad će biti predstavljanje ovog modela?

Već nekoliko godina Apple u septembru ili oktobru predstavlja svoje modele. Bar ovde ne bi trebalo da bude iznenađenja.

Neće imati ulaz za slušalice od 3,5 mm.

Ovo je jedna od glasina koja kruži jer su se  navodno pojavili shematski prikazi modela i nigde se ne pojavljuje ulaz za slušalice. Apple verovatno želi da korisnike okrene ka bežičnim Bluetooth slušalicama.

Dvostruka kamera.

Ako je verovati analitičarima, ovaj model će imati dualnu kameru. To znači da će istovremeno moći da uslika sliku sa oba objektiva ili da jednom fotografiše dok se drugom snima video. Ova dva objektiva će biti smeštena na zadnjoj strani telefona jedan uz drugi. A koristiće LinXovu tehnologiju da obe fotografije spoji u jednu.

Baterija će biti mala.

Pošto glasine kruže da će ovo biti najtanji model telefona, moguće je i da će baterija biti manja. Nadamo se da će samo duže trajati. A fotografija koju vidite trebalo bi da predstavlja bateriju iPhone 7 pored većeg modela baterije.

Kako će izgledati.

Navodno je „procureo“ izgled telefona. A takođe se priča da će biti vodootporan i da linije antene neće biti toliko vidljive. No, ostalo je još dugo toplo leto pred nama, da se strpimo do dolaska kralja.

Uštedite vreme: Sada postoji i robot koji može da složi vaš veš Uštedite vreme: Sada postoji robot koji može da složi vaš veš Kamera 3 super trika digitalne kamere pametnog telefona Mobilni telefon najbezbedniji COOLPAD MAX: Najbezbedniji telefon na svetu Google logo Google: Stvari koje možda niste znali o ovoj kompaniji ·