silver-linings-playbook-jennifer-lawrence-bradley-cooper-1_cover
U VAZDUHU · urban flash

Volimo da gledamo romantične filmove. Oni nam pružaju bekstvo od rutine i problema svakodnevice i čine da se osećamo dobro kada na kraju većine njih trijumfuje ljubav. Poruka nade je uvek privlačna. Najbolji ljubavni filmovi nisu samo puka zabava, već nas mogu naučiti i neke bitne lekcije o životu, ljubavi i vezama. Predstavićemo vam 5 ovakvih filmova i njihove poruke.

1. Silver Linings Playbook (2012)

Osnovna ideja ovog filma sa Jennifer Lawrence i Bradleyem Cooperom u glavnim ulogama je da iako nam se nekad čini da je život suviše težak i da se nalazimo u bezizlaznoj situaciji, uvek postoji šansa da ćemo pronaći pravu ljubav kada se najmanje nadamo. Život je suviše kratak da bismo stalno očajavali.

2. One Day (2011)

Ovo je jedan od onih ljubavnih filmova koji nas uče da je bitno da naš partner bude i naš prijatelj, koji će nas uvek podržavati i tolerisati i ne baš preterano dobre strane naše ličnosti.

3.  What’s Your Number? (2011)

What’s Your Number? je romantična komedija sa Annom Faris i Chrisom Evansom u glavnim ulogama. Film na humorističan način prikazuje opsednutost glavne junakinje prošlošću, propuštenim prilikama i osobama sa kojima je davno bila u vezi. Ako ste singl, ovo je najgora stvar koju možete da uradite sebi.

4. 10 Things I Hate About You (1999)

Poruka filma 10 Things I Hate About You je da ako smo zadovljni sobom, nikada ne treba da menjamo svoju ličnost da bi se svideli drugima. Prave osobe će nas voleti zbog onoga što jesmo i neće želeti da nas ukalupe u svoju ideju idealnog partnera.

5. He’s Just Not That Into You (2009)

Ako smo nešto naučili iz ovog filma onda je to da ne treba trošiti vreme na partnere koji nisu u potpunosti posvećeni vezi i deluju kao da bi mogli da nas napuste svakog trenutka. Kada dođete u situaciju da izmišljate izgovore za odsustvo i hladnoću vašeg partnera, to je znak da možda više ne treba da budete zajedno.

Umetnost pravljenja klikera Umetnost pravljenja klikera pagecover Ona je mamin najdraži model cover Bizarne igračke širom sveta -1497905033_cover Poznate ličnosti ubijene od strane svojih fanova · · ·