zu
KULTURA · film/TV

„South Park“ je krenuo sa dvadesetom sezonom i moramo reći da smo jedva dočekali. Realno, jedan od najboljih televizijskih projekata je ova animirana serija koja potpuno kritikčki promatra sve što se dešava u društvu.

Naravno da su nam nedostajali Stan, Kyle, Cartman i Kenny kao i ostali stanovnici ovog grada. Jedva čekamo da vidimo šta će sve tvorci South Parka Trey Parker i Matt Stone iskarikirati i iskritikovati ove sezone, šta je to što naše globalno društvo smatra pozitivnim a to u stvari nije?! Dok se serija ne zahukta, jer tek je počela, odlučili smo da uradimo retrospektivu. Ne baš standardnu, jer to čemu nas je sve South Park naučio i šta se sve dešavao, moglo bi da stane samo u roman. Odlučili smo da prikažemo čemu nas je ova animirana serija naučila kada govorimo o stilu.

Ako nosite krst oko vrata, probudićete Isusa u sebi. Barem tako Eric kažeOtvori galeriju

Balkanima 13. Evropski festival animiranog filma „Balkanima“ Novi filmovi u bioskopu U bioskopskom mraku – septembarska filmska ponuda Trejler za „50 Shades Darker" je stigao Trejler za „50 Shades Darker“ je stigao Stranger Peaks: Poslušajte kako zvuči mash-up tema iz „Stranger Things" i „Twin Peaks" Poslušajte kako zvuči „mash-up“ tema iz „Stranger Things“ i „Twin Peaks“