linkedin-sales-navigator-402866-unsplash-1000x500
U VAZDUHU · urban flash

Toliko vremena tokom života provedemo u snovima da mnogi naučnici smatraju da sanjanje može da se smatra alternativnom stvarnošću. Snovi su, generalno gledajući, preslikana stvarnost a simboli u snovima i te kako mogu da utiču na naš život.

Snovi nam pružaju bolji uvid u sopstvenu psihu i mogu nam pomoći da rešimo mnoge životne dileme i nedoumice. Tokom spavanja često sanjamo o stresnim situacijama vezanim za posao. Zbog toga se mnogi psiholozi bave pitanjem šta pojedini snovi zapravo znače. Jedan od njih je doktor Ijan Valas. Prema njegovim istraživanjima, postoje tri vrste snova koji sugerišu da bi trebalo da napustite posao ili da pronađete novi… U nastavku teksta pročitajte koje su to vrste snova koji vam podsvesno govore da ste nezadovoljni na radnom mestu.

1. Sanjate da kasnite

Ako sanjate da kasnite na važan sastanak, autobus, avion, vreme je da napustite posao. Ukoliko sanjate da konstantno žurite, a ne stižete na vreme, to znači da ste na poslu preopterećeni, da radite pod pritiskom i da vam organizam, čak i kada treba da se odmori, razmišlja o poslu. Pokušajte da promenite pristup na poslu, posvetite se sportu, idite u prirodu i ukoliko se ukaže prilika promenite posao.

2. Varanje

Ova vrsta sna je indirektno povezana sa vašom karijerom. To znači da ne iskorišćavate u potpunosti svoj potencijal. Ponekad vam se dogodi da na poslu izgubite veru u svoje sposobnosti. Često se oslanjate na mišljenja drugih, bez ikakvog razloga. Umesto toga, trebalo bi da više verujete u sebe i da postupate u skladu sa svojim uverenjima, a ne tuđim.

3. Sanjate da ne možete da pronađete put do kuće

U ovom slučaju vrlo je verovatno da u vašem životu ne možete postići sve što ste planirali. Bez obzira na to koliko se trudite, obično ne ispunjavate sve svoje zadatke. U ovoj situaciji je najbolje da napravite listu prioriteta i da ih rešavate pojedinačno, jer, ukoliko mislite da možete sve od jednom da uradite, nećete uraditi ništa, a ovakvi snovi će se samo ponavljati.

Kako da učimo Kako uključiti strani jezik koji učimo u svakodnevni život coffee-3047385_960_720_cover 5 jutarnjih navika koje bi trebalo da promenite 5a4716101d000017005c17ad-cover Ona je samoj sebi sestra bliznakinja pagecover123 Slike koje pokazuju da muškarci nikad ne odrastu · · ·