smešno
U VAZDUHU · urban flash

Dati detetu ime je zaista težak zadatak. O čemu sve tu treba razmišljati, koje sve parametre uzeti u obzir prilikom imenovanja, to je sad već skoro pa prava nauka. Recimo, ako je prezime Faartz, koje ime pristaje detetu?

A čini se da pojedini roditelji nisu baš razmišljali kada su smišljali ime za svoje naslednike ili ih je bilo baš briga. Ranije smo već pisali jedan prilično ozbiljan tekst na temu toga kako da se roditelji odluče za ime svom novom članu porodice, i to možete pročitati ovde. Ali, sada na umu imamo da vas zabavimo! Neka od imena koja ćete imati priliku da vidite u našoj galeriji bukvalno će vas dovesti do granice suza od smeha. A onda ćete možda razmišljati kako li je toj osobi sa takvim imenom. Njihovi roditelji kao da su smišljali ime neprijatelju, takav je naš utisak. No, da ne biste više zamišljali, uverite se i sami.

Neverovatna imenaOtvori galeriju
lc Hoće li Alicia Vikander biti bolja Lara Croft od Angeline Jolie? tet Stariji ljudi su otkrili kako to tetovaže izgledaju kada ostariš vatrogasci Kalendar na kom su seksi francuski vatrogasci rad od kuće Rad od kuće ·