fz
KULTURA · muzika

MTV VMA (MTV Video Music Awards ) je prilika za glamur crvenog tepiha muzičke industrije. Ove godine je nagradu za najbolji video dobila Beyoncé za „Formation“, za isti spot je dobila nagradu i u kategoriji pop spota a za „Hold On“ je dobila nagradu za najbolji video ženskog izvođača.

Quuen B i Formation su apsolutno izdominirali na ovogodišnjoj VMA dodeli nagrada. I najbolja montaža i koreografija i režija su otišle na njihovu adresu.

Drugi nisu bili tako popularni kao Beyoncé, ali su pokazali svoj sjaj autfitom. Kod nagrada volimo i to što se svi potrude da se obuku, a taj trud je uvek dobar šlagvort za poluzabavne komentare koji potom osvanu na društvenim mrežama. Sem ako ne naprave nekakav modni skandal, onda možemo i godinama da ih ogovaramo. U galeriji pogledajte zvezde crvenog tepiha ovogodišnjeg MTV VMA.

Glamur crvenog tepiha MTV VMA (Beyonce)Otvori galeriju

skandi Iz drugog ugla: Skandinavija u Zaokretu OURBAR KOOP Oscar Orchestra ponovo u Beogradu Pure_McCartney_Pack_Shot cover City letnja preporuka #41: Kompilacija najvećih hitova Pola Mekartnija „Pure McCartney“ Automatski nacrt Novi singl benda Metallica kao najava novog albuma · ·